Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ . 08/08


Κάθε χρόνο στις 08/08 έχουμε ένα φαινόμενο το οποίο ονομάζεται ως Πύλη του Λέοντα.
Εκείνη την εποχή ο Ήλιος βρίσκεται στο Λέοντα αλλά έχουμε και την άνοδο του αστεριού του Σείριου και αυτό σηματοδοτεί ότι ανοίγει μία γαλαξιακή Πύλη που μεταφέρει μία ενέργεια μεγάλου βεληνεκούς πάνω στη γη με την οποία καλούμαστε να έρθουμε σε σύνδεση ή σε επικοινωνία.
Η μέγιστη ισχύ της φαίνεται την όγδοη μέρα του όγδοου μήνα, αλλά μπορεί να την νιώσουμε αυτή την ενέργεια λίγο πριν και λίγο μετά από αυτή την ημερομηνία.
Αν τη δούμε από Αριθμολογική πλευρά θα πούμε ότι ο αριθμός 8 είναι ένας πνευματικός και φορτισμένος αριθμός, έχει σχέση με το άπειρο, αυτό που θα λέγαμε άπειρη ψυχή που κινείται μέσα στο άπειρο ταξίδι της στο χωροχρόνο.
Αντιπροσωπεύει το  συνειδητό κομμάτι της ψυχής, η ψυχή που έχει ζήσει και θα συνεχίσει να ζει πολύ μετά από αυτή την ενσάρκωση.
Το 8 σχετίζεται και με τον DNA, την αφθονία, την δύναμη και τα υψηλότερα πεδία συνείδησης, καθιστώντας την ημέρα εκείνη ως μία μέρα αυξημένης ενέργειας που βοηθάει στην εκκαθάριση κάθε αρνητικής υφής, αλλά και στην συνειδητοποίηση της Ύπαρξης. 
Ο Σείριος είναι ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια και σχετίζεται με το λεγόμενο Πνευματικό Ήλιο μια που ο Ήλιος επίγεια σχετίζεται με το φυσικό μας σώμα, ο δε Πνευματικός Ήλιος φωτίζει την διαχρονική ψυχή.
Οι αρχαίοι είχαν μία περίεργη σχέση με το Σείριο καθώς πίστευαν ότι ήταν η Πύλη προς τον ουρανό και το σπίτι όλο των υψηλότερων δονήσεων και οντοτήτων. Πίστευαν ότι η ενέργεια του Σείριου έφερε μία προηγμένη σοφία στην ανθρωπότητα, που μπορούμε αυτή την Σοφία να την αξιοποιήσουμε υπέρ μας όσο αφορά τις εξέλιξη της ψυχής μας στην Ύπαρξη.
Οι αρχαίοι στην Αίγυπτο έβλεπαν την άνοδο του Σείριου να ταυτίζεται χρονικά με τις πλημμύρες του Νείλου οπότε το εξέλαβαν ως θείο δώρο ευημερίας και γονιμότητας.  Σεβάστηκαν τόσο πολύ τον Σείριο και ευθυγράμμισαν ακόμα και τις πυραμίδες να κοιτάζουν προς την άνοδο του. Επίσης κάποιες ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι πυραμίδες  λειτουργούσαν ως πομποί βοηθώντας έτσι την ενέργειά του Σείριου να διοχετευτεί καλύτερα προς τη Γη και τα μηνύματα του να μεταφερθούν πιο εύκολα.
Η μεγάλη Σφίγγα με τις ιδιότητες να μοιάζουν με λιοντάρι ευθυγραμμίζεται επίσης με το ζωδιακό Λέοντα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτή η ευθυγράμμιση πιστεύετε ότι βοηθά στη λήψη μηνυμάτων τόσο από το ISIS όσο και από τον ANUBIS  τους θεούς που συνδέονται με τον Σείριο.
Η σχέση με το Σείριο δεν αφορά την αρχαία Αίγυπτο αλλά επεκτείνεται και σε διάφορους πολιτισμούς στο κόσμο είτε τους Μάγια, είτε τους Σουμέριους, είτε τους Βαβυλώνιους, ενώ ακόμα και η φυλή των Ντόγκον υποστηρίζουν ότι έχουν καταγωγή από  το φωτεινό μπλε αστέρι.
Ενώ ο Ήλιος μας είναι υπεύθυνος για την ακτινοβολία της ζωής και των φυσικών σωμάτων ειδικά όταν βρίσκεται στον κυρίαρχο σημάδι το Λέοντα, ο Σείριος είναι υπεύθυνος για την ακτινοβολία των πνευματικών σωμάτων μας.
Για αυτό το άνοιγμα της Πύλης του Λέοντα στις 08/08 μπορεί να μας αφυπνίσει και να ανεβάσει την συνείδηση ιδιαίτερα στο τσάκρας της Καρδιάς που σχετίζεται με την Αγάπη. Το οποίο συνδέει τα άλλα ενεργειακά κέντρα μεταξύ τους και μας καλεί να αφήσουμε τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα και να προστρέξουμε προς τον Ανώτερο Εαυτό.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου