Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ . ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΟΜΑΤΙ


Ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Ιχθύ στις 19/02. Είναι η τελευταία "  μυητική περίοδος "  πριν ο Ήλιος περάσει στην 0* του Κριού.
Είναι το τέλος του "ανθρώπινου δρόμου " που κάθε φορά που ο Ήλιος περνά από διαφορετικά ζώδια, περνούμε σε μια άλλη στροφή. Όμως το κάνουμε?
Ο Ήλιος φωτίζει τις ατέλειες που είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Εδώ είναι και η έννοια του περάσματος σε μια φάση που καταργούμε τα όρια. Το " Εγώ " του Ήλιου, πρέπει να πάρει και την μορφή της ατέλειας.
Θα μου πείτε,  " εγώ βλέπω τα πλεονεκτήματα, τα δυνατά μου σημεία, όλοι μας έχουμε ατέλειες ".
Τώρα ξέρεις τι κάνεις ? Μεταβιβάσεις το πρόβλημα στους άλλους. Θεωρείς το να γίνεσαι το ίδιο με τους άλλους, καθάρισες.
Η ατέλεια που τώρα φαίνεται, λόγω της διέλευσης του Ήλιου από το αντίστοιχο ζώδιο, βγαίνει στην επιφάνεια για να την δεις.
Εκείνη όμως την ώρα κοιτάζεις τους άλλους.
Η επιστροφή του Ήλιου στο τελευταίο ζώδιο, για να κλείσει ο ετήσιος κύκλος σου ζητά να μεταμορφωθείς. Η επιλογή είναι δική σου προς το δρόμο, αν όμως το κάνεις, ο άλλος κύκλος με την είσοδο του Ήλιου στο Κριό σου δίνει το πλεονέκτημα της αρχής.
Δεν σε εμποδίζει ο Ήλιος να δεις όλους τους " κόσμους " της προσωπικότητας σου, όμως σου φανερώνει παράλληλα την ατέλεια. Αν κρατάς την ατέλεια μέσα σου στο τέλος αυτό θα σε αρρωστήσει.
Όμως τι ψάχνουμε να βρούμε εδώ? Την Ευσπλαχνία.
Για αυτό σε αυτό το ζώδιο συμβαδίζει με την μοναχικότητα, την επέκτασης της μοναδικότητας. Η μοναχικότητα θα σε οδηγήσει στην κατανόηση. Εκεί θα ανακαλύψεις το σπουδαίο ρόλο της προσφοράς. Για να το εμπεδώσεις, πρέπει να '' περπατήσεις την εγκατάλειψη ''.
Δύσκολα μονοπάτια. Είναι και εύκολα παράλληλα, αν κατανοήσεις ότι έχεις βγει κιόλας από την περισυλλογή.
Όλα αλλάζουν σε ένα λεπτό. Αυτό το λεπτό ονομάζεται " Άνοιξη ".



                                                             Πλουτώνιος
                                      Ειδικός Συνεργάτης του TAROSOFOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου