Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΟΔΟΣ ΛΙΛΙΘ - ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ - ΧΕΙΡΩΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ


Ένα φαινόμενο ιδιαίτερης προσοχής συμβαίνει με την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα. Η Μαύρη Σελήνη Λίλιθ που έχει επιστρέψει το Κριό θα συναντηθεί με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα στο ίδιο ζώδιο.
Θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου οπότε έχουμε ένα διάστημα για να ξαναδούμε τη Σκιά για να μπορέσουμε να αναμετρηθούμε ξανά με το εσωτερικό πεδίο είτε ως νικητές είτε ως ηττημένοι. 
Στον Κριό μας κάνει να εργαστούμε πάνω στον άξονα της ηγεσίας, της ενέργειας, της παρόρμησης, του ελέγχου, της συνεργασίας με τους άλλους και με την ανεξαρτησίας μας. 
Τι γίνεται αν κάποιος άλλος παίρνει τις αποφάσεις ?
Όταν έχουμε τον έλεγχο ή χάσουμε τον έλεγχο πώς αντιδρούμε ?
Μπορούμε να σταθούμε με ισορροπία στη δόση εξουσίας μας ή γινόμαστε υπερβολικά ανυπότακτοι στους άλλους ?
Εδώ πρέπει να εργαστούμε στο διαμορφώσουμε ένα μοτίβο ζωής όπου θα συνυπάρχει η ανεξαρτησία και η αυτονομία με τη συνεργασία για την επικοινωνία με τους άλλους. 
Η μαύρη σελήνη κάνει μια ευθυγράμμιση με την Αφροδίτη και το Χείρωνα πάνω στη Πανσέληνο.  Η Αφροδίτη θα φύγει γρήγορα από το σημείο της ευθυγράμμισης, ενώ η Μαύρη Σελήνη και ο Χείρωνας  θα πάνε σε πορεία μαζί μέχρι το Μάιο.
Η θέα της αγάπης γίνεται ένα με την θεά του σκοταδιού αλλά και με το θεραπευτή Χείρωνα. Η σχέση αυτή σηματοδοτεί ότι πρέπει να ξαναδούμε το πλαίσιο της αγάπης, '' συμμαχώντας με το διάβολο ''  χωρίς να τον ακολουθούμε για να θεραπεύσουμε τη σχέση μας με την γυναικεία ενέργεια. Είναι αυτό που έλεγε ο Γιούνγκ ''  ότι το Κακό είναι η αδυναμία μας να συναντήσουμε τη Σκιά '' .
Η γυναικεία ενέργεια δεν αφορά το φύλο μας αλλά έχει σχέση με την ποιότητα ή με την έκφραση της ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι με κυματιστές γραμμές και έχει σχέση με το εσωτερικό μας κόσμο. 
Είναι η εξερεύνηση της θηλυκής μορφής που υπάρχει στη Σκιά και παραμένει εν ύπνωση μέχρι να εμφανιστεί κάτι που θα της δώσει υπόσταση. 
Σε αυτή τη βάση έρχεται ο Χείρωνας για να δώσει ώθηση για να θεραπεύσει τη Σκιά του εσωτερικού μας εαυτού, είτε να προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε κάποιον άλλον. Αυτό γίνεται αν σκύψουμε βαθιά μέσα μας και απογυμνώσουμε πράγματα τα οποία λειτουργούν ενάντια στον αληθινό μας εαυτό. 
Η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσει αυτή την ενέργεια και θα βρεθούμε ενώπιον μία καινούργιας αλήθειας όσο αφορά πως βλέπουμε την αγάπη στην ζωή μας η οποία θα είναι επώδυνη και δημιουργεί την αλλαγή εντός της.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου