Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ


Ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και για ένα μήνα η στροφή της ζωής θα γίνει σε τομείς πιο ανάλαφρους, καλλιτεχνικούς, ρομαντικούς και προσφοράς.
Αυτό το διάστημα του ενός μηνός δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, μια που ως προοίμιο της άνοιξης παίρνει μία πιο ανάλαφρη μορφή.
Η προσοχή εντοπίζεται κυρίως στο " όνειρα, σχέδια και άλλα ", δηλαδή στο να μην υπερβούμε την λογική για τον κόσμο του αοράτου.
Είναι όμως και το διάστημα της " ψυχοθεραπείας " που έχει κλασσικούς δρόμους: ταξίδια φυγής, επαφή με την θάλασσα, καλλιτεχνική ενασχόληση.

Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την μετακίνηση είναι ο Ιχθύς, Σκορπιός και Καρκίνος. Σε δεύτερο ρυθμό ο Ταύρος, Παρθένος και ο Αιγόκερως.

Αν ξεκινήσουμε από τους Ιχθύς, είναι το διάστημα που όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε εσάς ή εσείς οδηγήστε σε δρόμους του Ήλιου. Καταξίωση, στόχος, εγωισμός και στροφή στον οίκο που βρίσκεται ο Ήλιος, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το " Ηλιακό σας μονοπάτι ".

Οι Σκορπιοί έχετε μία ρομαντική εποχή, γεμάτη όνειρα και προσδοκίες. Θα πιστέψετε ότι όλα είναι Έρωτας, που υποστηρίζουν οι μύστες, μόνο που στην σημερινή εποχή αυτό έχει περάσει σε απάτητα μονοπάτια. Μέσα όμως από τα παιδιά σας θα βρείτε τα χαμένα νοήματα και την ευτυχία.

Οι Καρκίνοι ακολουθούν το δρόμο της Φυγής στα μαθησιακά τους ταξίδια, σε μέρη που νιώθουν την ανοιξιάτικη αύρα. Εκεί μαζί με τον εαυτό τους, θα έρθουν στην έκσταση της μάθησης διαβάζοντας ένα βιβλίο μεταφυσικής, θα μιλήσουν με το " δικό τους " Θεό .
Κάθε ζήτημα που έχει σχέση με δημόσιο, διαφήμιση, δικαιοσύνη, ευνοείται.

Για τους Ταύρους το διάστημα των φιλικών εξορμήσεων, της ενασχόλησης με τα κοινά, της προβολής. Ναι, αυτό είναι το προσωπικό σας κέρδος αυτό το διάστημα, οπότε αφήνετε σε δεύτερο ρόλο τα οικονομικά σας, που σας απασχολούν πάντα, για να δώσετε ένα άλλο τόνο στην ζωή σας.

Οι Αιγόκεροι πρέπει να το δουν αλλιώς, να περιορίσουν λίγο το επαγγελματικό τους κατάκτημα, να στραφούν σε κοντινά ταξίδια αναψυχής, παρέες, κοντά σε αδέλφια και συγγενείς . Ζητήματα γραφειοκρατίας, εγγράφων, ομιλιών, αυτοκινήτου, και διαδικτύου ευνοούνται.

Οι Παρθένοι, ας αφήσουν λίγο τις προσγειωμένες καταστάσεις και ας κοιτάξουν το έτερο τους ήμισυ. Όσοι είναι αδέσμευτοι θα υπάρξουν στιγμές ευχάριστες καθώς " φωτίζεται " ο οίκος των συνεργασιών, των σχέσεων και του γάμου. Το Φως του Ήλιου είναι ο κανόνας της επιτυχίας και έτσι πρέπει να το δείτε .

Οι Τοξότες θα έρθουν στην στιγμή που πρέπει να δουν την οικογένεια τους με το μάτι " του προστάτη ", να διευκολύνουν λίγο την ψυχολογία τους από την κούραση των ψυχολογικών μεταπτώσεων. Η οικογένεια είναι σημαντικός παράγοντας, όχι όμως σε πεδίο που να δημιουργεί ανάκληση της προσωπικής καταξίωσης.

Για τους Διδύμους το επαγγελματικό σας μέλλον, βρίσκεται αυτό τον μήνα σε μία έξαρση. Έστω και με κάποιες αναποδιές, ο χρόνος είναι απαιτητικός στο να βρεθείτε στην θέση που εσείς επιθυμείτε, μια που αυτό το διάστημα γίνεται η επαγγελματική σας κορύφωση.

Για τα υπόλοιπα ζώδια οι επιρροές δεν είναι αισθητές.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου