Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 27/01. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ


" Αν δεν δεις το Όνειρο του Κύματος, δεν θα δεις την Ουτοπία του Έρωτα "....Κάθε φορά που η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα, ο Έρωτας αγγίζει την πιο υψηλή οκτάβα αισθησιασμού.
Είναι αυτό το θαλάσσιο κύμα της αίσθησης, ότι ένα Όνειρο ίσως Υπάρχει. Εσύ καλείσαι να το βρεις και να το διαχειριστείς.
Νομίζεις ότι είναι εύκολο, όμως δεν είναι .
Δεν είναι γιατί το Όνειρο το ξεχνάς μόλις ξυπνήσεις, και εδώ το Όνειρο της Υπερβατικής Αγάπης σε σπρώχνει στην αυτοδιάψευση.
Άρα θα φέρει πόνο? Θα έλεγα κυρίως αισθήματα ανικανοποίησης, ίσως κάποιες μέρες ψυχολογικής ερήμωσης.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφεθείς στην όψη. Γιατί όλα είναι Χρόνος.
Φαντάσου είναι διάστημα όπου δεν θα ξεχωρίζεις την ουτοπία από την λογική. Μου θυμίζει λίγο Παράδεισο.
Και εκεί άβολα νιώθεις, καθώς καλείσαι να γευτείς το Καλό ενώ ξέρεις ότι υπάρχει πάντα το Κακό. Και εδώ άβολα θα νιώθεις, όμως καλύτερα από την απογοήτευση ότι δεν " έφαγες από τον απαγορευμένο καρπό ".
Θέσβατα νοήματα δεν υπάρχουν στο Ερωτεύομαι. Πάντα είναι γραμμένος ο " Κίνδυνος ". Αλλά όπως προείπα όλα είναι Χρόνος, είναι στιγμές, είναι Σκοπός .
Η Αφροδίτη λοιπόν θέλει τον Ποσειδώνα, βρισκόμενη στους Ιχθύς. Θέλει το κύμα του Έρωτα, ύστερα θα γίνει απαγορευτικό καθώς το κύμα θα μεγαλώσει, όπως ακριβώς τα συναισθήματα.
Εξάλλου ο Χρόνος του Έρωτα, είναι ένα έτος. Ένα έτος Παράδεισος.
Ζώδια του Νερού και της Γης που βρίσκεστε μεταξύ της 14ης και τις 18ης μοίρας είτε ο έρωτας είτε πλατωνικός, είτε ουτοπικός, είτε ονειρικός, κυκλοφορεί.
Σας εύχομαι την Συνάντηση στην Ουτοπία.

Η όψη αρχίζει στις 24/01 και τελειώνει στις 30/01.



Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου