Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


Δίδυμος:

Η μετακίνηση του Δία στον Αιγόκερω ήρθε για να ρυθμίσει τις καταστάσεις που συνδέονται με τα οικονομικά σας. 
Όχι αυτά που αποκτάς κατ' ανάγκη προσωπικά μέσα την εργασία σου, αλλά και τα άλλα που αποκαλύπτουν άλλες πηγές εσόδων. 
Τα χρήματα που προέρχονται από άλλες μορφές είσπραξης π.χ. ενοικίων, συντάξεων, παροχών, κληρονομιών καθώς και του / της συζύγου θα είναι ένας κρίσιμος παράγοντας. Οπότε με κάποιο τρόπο Δίας έρχεται από το ζώδιο του Αιγόκερω να σας προσφέρει οφέλη από εξωγενείς κυρίως παράγοντες, άλλοτε αυτά που περίμενες και άλλοτε το παραπάνω. 
Όλα αυτά βέβαια δεν έρχονται χωρίς να κοπιάσεις και αν δεν έχεις μόνο σου βάλει τις βάσεις επίτευξης. 
Η καλυτέρευση των εισροών από την πλευρά των χρημάτων θα σου ανυψώσει δύο άλλους παράγοντες της ψυχολογίας και της σεξουαλικότητας. 
Αν ήσουν εσωτερικά πιεσμένος ήρθε η ώρα της αυτοβελτίωσης αφού θα μπορέσεις να αποκτήσεις καλύτερη ψυχολογία και αυτό θα επεκταθεί σε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Αν αντιμετωπίζεις κάποιες ψυχολογικές δυσκολίες ή χρόνιες κληρονομικές παθήσεις μπορείς τώρα να βρεις λύσεις.
Όπως στο να ασχοληθείς πιο συνειδητά με το βάθος μέσα σου, να μελετήσεις τη ψυχολογία και την μεταφυσική και να δεις τους άλλους δρόμους που ανοίγονται για σένα από εδώ και πέρα. 
Ήρθε ο καιρός αφού ρυθμιστούν τα ζητήματα των χρημάτων και της ψυχολογίας να κοιτάξετε και τον άλλο στόχο. Το να νιώσετε εσωτερικά νικητές.

Ζυγός: 

Μια διέλευση που κρύβει αρκετές παγίδες όπως και οφέλη. 
Οι παγίδες είναι κυρίως για σας που είσαστε γεννημένοι από τις 14 έως 18 Οκτωβρίου μια που ο Δίας θα συναντήσει διαδοχικά τον Κρόνο /  Πλούτωνα καθ όλη τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. 
Οι τομείς που επηρεάζει αυτή η διέλευση για εσάς είναι η οικογένεια, τα ακίνητα και η συναισθηματική ασφάλεια. 
Οπότε οι γεννημένοι στις παραπάνω ημερομηνίες εκεί θα δείτε τις παγίδες οι οποίες πολλές φορές να μην είναι εύκολα αντιμετωπίσημες. 
Για τους άλλους λίγο τα πράγματα είναι πιο οριοθετημένα. Αλλαγές και καινούρια γεγονότα μέσα στην πατρική οικογένεια, στον τόπο διανομής ή γέννησης και οτιδήποτε σχετίζεται με τα μέλη της οικογένειας ( μητέρα - πατέρα ) θα έρθουν στο προσκήνιο. 
Δεν θα είναι δυσάρεστα, απλά πολλές φορές θα διορθώνετε μια κατάσταση και άλλοτε θα την ξανά βρίσκετε μπροστά σας. 
Στα ζητήματα των ακινήτων εκεί μπορεί να είναι πιο ευχάριστες οι αλλαγές, μια που μπορεί να προκύψουν αγοροπωλησίες ακινήτων, επισκευές, μετακίνηση, αλλαγή έδρας ή η δημιουργία ενός επαγγελματικού σκηνικού εντός οικίας. 
Αυτό πρέπει να το δείτε με μία αισιόδοξη ματιά μια που κάθε αλλαγή διαμονής ή η αλλαγή χώρας - περιοχής - πόλης, η επισκευή - κατασκευή σπιτιού δημιουργεί και πολύπλευρες θετικές εναρμονίσεις. 
Επίσης σπουδαίο ρόλο αυτό το διάστημα θα παίξει συναισθηματική σας ασφάλεια, δηλαδή το πόσο καλά νιώθετε μέσα σας και πως αυτό αντανακλάται στους γύρω σας. Καταλαβαίνετε πως κάθε αλλαγή του Δία πρέπει να τη δείτε σε μια καινούργια εσωτερική εκκίνηση γιατί αυτό εξάλλου είναι σκοπός του. 
'' Να σου δίνει και εσύ να τον ευχαριστείς, μαζί με το Θεό που θα σε έβγαλαν από το αδιέξοδο '' .


Υδροχόος:

Η διέλευση του Δία είναι για εσάς μια θεραπευτική οδό προς την υποδοχή του, του χρόνου στο ζώδιό σας. 
Αυτό σημαίνει πολλά, μια που είναι '' η καθαρτήριος περίοδος ''  που πρέπει να γίνει και μάλιστα ίσως είναι βασανιστική πολλές φορές, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. 
Αυτό που πρέπει να βελτιώσετε και εδώ θα σας βοηθήσει ο Δίας, είναι να θεραπεύσετε τις ατέλειες που υπάρχουν κρυμμένες και θαμμένες μέσα σας όλα αυτά τα 12 προηγούμενα χρόνια. 
Χρειάζεται να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη ωριμότητα και αυτό μπορείτε να το πετύχετε αν φύγετε από το εξωτερικό παραπλανητικό φως και δείτε το φως της ψυχής σας. Γιατί είναι εδώ το μυστικό, είναι αυτό που πρέπει να επουλωθεί για να εξέλθει του χρόνου προς τα έξω και πάλι στο φως σε μια άλλη διάσταση. 
Ασχολήσου με τη ψυχολογία σου, με τυχόν αρρώστιες που τις είχες αφήσει σε νάρκη, βγάλε τους φόβους και τις ανασφάλειες σου στο φως και γιατρέψου μόνος. Το μόνος δε σημαίνει ότι είναι βασανιστικός ο δρόμος, σημαίνει ότι άλλοι θα είναι σε άλλη φάση προσηλωμένοι, αλλού και συ θα προσπαθείς να δώσεις τις δικές σου μάχες. 
Είναι δρόμος ανάπτυξης ενός άλλου πεδίου κατεύθυνσης που θα σε φέρει πιο κοντά σε υπαρξιακές αναζητήσεις, διαλογισμό και μυστήρια, που πρέπει να δεις και να διαχειριστείς. Από την πλευρά της μάθησης είναι καταπληκτικό αυτό το διάστημα και μάλιστα θα είναι μια οδός διαφυγής στο Τώρα, αλλά και σε μία μεγάλη αρχή στο Μετά. 
Είναι μια απαιτητική διέλευση που όμως πρέπει να τη δείτε σαν κάτι αρκετά βοηθητικό για το μετά. 
'' Από μια θα γίνεις καλύτερος εαυτός και από την άλλη καλύτερος άνθρωπος '' .


ΣΗΜ: Αυτά αφορούν και τους αντίστοιχους ωροσκόπους



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου