Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ


Η Αφροδίτη μεταφέρεται στον Αιγόκερω σε είναι ζώδιο που δεν της πάει ερωτικά, αλλά η ίδια δίνει μεγαλύτερη σημασία σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.
Αυτό που μπορεί να δώσει σε μια σχέση είναι να μας κάνει πιο απαιτητικούς, όπου το συναίσθημα μεταμορφώνεται σε μια πιο οικονομική και κοινωνική προσέγγιση. 
Στο ζώδιο του Κρόνου υπάρχει ένας περιορισμός ως προς την εκδήλωση και μια προσέγγιση πιο γήινη και περιοριστική. 
Τώρα μετράμε τι μπορούμε να δώσουμε και τι να πάρουμε από τους άλλους, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ καθημερινών πραγμάτων, είτε αφορά δουλειά, είτε συναισθηματικό τομέα. 
Η Αφροδίτη ασχολείται με τα χρήματα, οπότε η δουλειά παίζει μεγάλο ρόλο αυτό το διάστημα στο να υπάρχει μια αύξηση των εσόδων και μια τακτοποίηση των εργασιακών εκκρεμοτήτων. 
Η διέλευση της Αφροδίτης βοηθά τα ζώδια της Γης με προεξάρχοντα τον Αιγόκερω, χωρίς όμως να μένουν απέξω οι Σκορπιοί, Ιχθύς, Ταύροι και οι Παρθένοι. 
Όσο αφορά το Παρορμητικό Σταυρό καλείται για άλλη μια φορά να πάρει αποφάσεις στα οικονομικά και συναισθηματικά, το οποία δεν είναι εύκολο μια που Αφροδίτη στη πορεία θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. 
Οι όψεις Αφροδίτης:
Στις 28 Νοεμβρίου η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο από το Ταύρο.
Στις 4 Δεκεμβρίου κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό.
Στις 8 Δεκεμβρίου κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.
Στις 11 Δεκεμβρίου κάνει μια σύνοδο με τον Κρόνο από το Αιγόκερω. 
Στις 13 Δεκεμβρίου συναντά το Πλούτωνα με σύνοδο τον Αιγόκερω.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου