Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΤΥΧΗ



Το ένατο στη σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου εκπροσωπείται από τον Τοξότη. Ένα μεταβλητό και πύρινο ζώδιο που φανερώνει την προσωπική υπέρβαση
που χρειάζεται να κάνουμε για να εισέλθουμε στο επόμενο σκαλοπάτι της κοινωνικής ολοκλήρωσης.
Στο Τοξότη βλέπουμε την αγωνιώδη προσπάθεια για χαρά, αισιοδοξία, μελέτη, φιλοσοφία, μεταφυσική και θρησκεία που κάνει τα άτομα αυτού του ζωδίου να έχουν το χάρισμα της ατομικής υπέρβασης, της κατάκτησης του " εγώ ", της εξερεύνησης των ανώτερων αξιών και της προσθήκης των φιλοσοφικών εννοιών και  στην καθημερινότητα.
     Ο Τοξότης είναι η πύλη της μάθησης και της διδασκαλίας που μας οδηγεί στο να γνωρίσουμε τους συμπαντικούς προορισμούς, την κατάκτηση της γνώσης, των κοσμικών ταξιδιών, την αίσθηση του ατομικού δικαιώματος και της ελευθερίας που μας οδηγεί στην κοινωνική και προσωπική ολοκλήρωση για να εισέλθουμε στην επόμενη πύλη της κοινωνικότητας που εκπροσωπείται από το επόμενο οίκο.


Τα ταξίδια είναι προσωπική φυγή με ταυτόχρονη μελέτη πολιτισμών και ιδεών για να μπορέσουν να " θρέψουν " το νοητικό επίπεδο που καλύπτεται στο τρίπτυχο έρευνα, ελευθερία, πολιτισμός.
Με κυβερνήτη το Δία αφήνονται στα " καλύτερα χέρια " της καλοτυχίας και της εξάπλωσης παράλληλα με ένα πέπλο προστασίας σε κάθε εμπόδιο και σε κάθε στάδιο προσωπικής μετεξέλιξης.
Στα αρνητικά του βρίσκουμε την έλλειψη τακτ, ματαιοδοξία, επιπολαιότητα, ατίθασο νου, υπέρμετρη νοητική δραστηριότητα.
     Δεν θεωρούν δεδομένο τίποτα χωρίς από μόνοι τους να καταλάβουν το ρόλο τους στο γίγνεσθαι, η αναζήτηση κάθε αλήθειας, η ενασχόληση με το πίσω μέρος του ιδεατού τους καθιστά αντιρρησίες του ζωδιακού.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου