Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 19/11 - 03/01


Ο Πλανήτης Άρης μετακινείται στον Σκορπιό σε μία διέλευση που διαρκεί από τις 19/11 έως και τις 03/01/2020.Σε ένα ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά μεγαλώνει η ισχύς του αλλά και οι επιπτώσεις του.
Το οξύμωρο είναι ότι αυτή η διέλευση γίνεται μέσα στις γιορτές και γίνεται παράλληλα με το την Έκλειψη Ηλίου που γίνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα.
Αυτό σηματοδοτεί ως προμήνυμα και την καινούργια χρονιά όπου τα χρήματα θα είναι ανοδικά και θα ψάχνουμε όμως την αγάπη.
Όμως ο Άρης δεν έχει μόνο αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ενέργεια κυρίως ως προς την διεκδίκηση χρημάτων από πηγές εργασίας. αλλά και μία αυξημένη ερωτική λίμπιντο ίσως με παρεκτροπές.
Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ των ζευγαριών, καθώς όπως η εκδίκηση, η ζήλεια και το σκοτεινό σημείο θα αναδύεται, δεν βοηθά η Αφροδίτη που θα βρίσκεται  στον Αιγόκερω και περιπλέκονται τα πράγματα.
Ο Άρης δεν είναι εύκολος πλανήτης γιατί δείχνει το αρχέτυπο του πολεμιστή της αρχαίας εποχής που πολεμά για την επιβίωση του με τα ζωϊκά θηρία της εποχής.
Στην σύγχρονη εποχή αυτό μεταφέρεται ως σύγκρουση μεταξύ των ανθρώπων, αφού τα " άγρια ζώα " δεν υφίστανται, καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος έχει μεταφερθεί σε πόλεις.

Η διέλευση επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. 
Απαιτείται προσοχή και ηρεμία.
Είναι βοηθητική για καινούργια ξεκινήματα σε Καρκίνους και Ιχθύς, όπως και Παρθένους και Αιγόκερους σε μικρότερο βαθμό.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου