Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΡΜΗΣ 30/01

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο συναντά το Ερμή με σύνοδο, από το ίδιο ζώδιο. Η όψη αυτή ξεκινά στις 28/01 και κορυφώνεται στις 30/01 είναι η πιο ευεργετική για τις ιδιότητες του Ερμή. Ενώ επηρεάζει τα ζώδια του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού δίνει ευκαιρίες για τους Υδροχόους, Ζυγούς, Διδύμους.
Επηρεάζει αυτούς που έχουν στα παραπάνω ζώδια Ωροσκόπο και προσωπικούς Πλανήτες μεταξύ τις 12 * και τις 18* μοίρας.
Αυτήν η όψη  διακατέχεται από ενθουσιασμό και μια ικανοποίηση για ότι έχεις καταφέρει επικοινωνιακά. Μπορεί να φέρεις στα μέτρα σου με τα λόγια σου και με τις σκέψεις αφού σου δίνονται ευκαιρίες να χρησιμοποιήσεις όλα τα επικοινωνιακά εργαλεία. Βέβαια δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος ότι όλα θα σου έρθουν έτοιμα, με έτοιμες λύσεις και επιτυχία αλλά να καταφέρεις να την αξιοποιήσεις στο έπακρο.
Δίνει έξυπνες και πονηρές λύσεις που προέρχονται είτε από το προσωπικοτητά μου, είτε μέσα από την μάθηση και την αναζήτηση . Δημιουργεί μια έλξη όσο αφορά τις γνώσεις που θέλεις να αποκτήσεις και για αυτό επιβάλλεται η συμμετοχή σου σε μαθησιακά θρανία, σεμινάρια και πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Το άτομο δείχνει μια ακαταμάχητη εμπειρία ώστε να επεξεργαστεί όλες τις ιδέες και τις παρορμήσεις των άλλων εφόσον είναι μέσα στην νοητική αισθητική.
Αυτή η όψη δείχνει τεράστια λογική και αποτύπωση όλων των συμβουλών και των παροτρύνσεων και μαζί με την οξυδέρκεια και την λογική, δημιουργούν το " νοητικό υπεράνθρωπο ".
Πρέπει να προγραμματίσετε ταξίδια και να κάνετε οτιδήποτε σας επιτρέπει για να αποκτήσετε εμπειρίες. Να συνάπτετε εμπορικές συμφωνίες και να ακολουθείτε σε όλα την τύχη του Δία.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου