Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΡΜΗΣ 21/05


Κάθε συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή είναι το άνοιγμα της σκέψης. Δείχνει το μέγεθος της επιφοίτησης που σε διαπερνά στο να μπορέσεις να αναδείξεις ότι η σκέψη σου έχει μία αρμονία .
Ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες όσο αφορά αυτό που γνωρίζουμε και παλιές σκέψεις ουσίας επανέρχονται από τα παλιά.
Ανοίγει ο νους, κατευθύνεται προς νέους ορίζοντες όπου υπάρχει και λειτουργεί η επέκταση και δημιουργούνται νέες δυνατότητες όσο αφορά τα ταξίδια και τις αναζητήσεις σε ξένες χώρες.
Οτιδήποτε είχατε επεξεργαστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα που σας έδιναν ανοίγματα σε οτιδήποτε εσείς κρίνετε επιθυμητό, πρέπει να δραστηριοποιηθεί ξανά.
Η ταυτόχρονη παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη είναι η τύχη που περιμένετε από το Σύμπαν. Η επιτυχία εξαρτάται στο πόσο συνειδητά ενεργείται στα ερεθίσματα που σας προσκαλούν να δείτε ως εξερευνητές την ζωή σας.
Μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας στην Γνώση, στις ξένες γλώσσες, στα σεμινάρια, στα ταξίδια, στα οικονομικά . Ήρθε η στιγμή να φωτίσετε οτιδήποτε θεωρείται ότι θα σας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και πιο αισιόδοξους για το μέλλον .
Να μην ξεχνάτε ότι το ζώδιο αυτό είναι η προετοιμασία για την έλευση ενός Παγκόσμιου Μύστη. Ο δρόμος μπρος αυτόν περνά μέσα από την δική μας ολοκλήρωση.
Όσοι ανήκετε στα ζώδια του του Σταθερού Σταυρού από την 25* έως και την 29* μοίρα και όσοι έχετε προσωπικούς Πλανήτες και ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια έχετε μία ευκαιρία. Να κοιτάζετε μπροστά με την ελπίδα της Γνώσης. Αυτή υπάρχει απλωμένη παντού. Ας την πλησιάσουμε.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου