Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ


Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ιχθύ και γίνεται ο " μέγας ευεργέτης " της προσφοράς και της ολοκλήρωσης. Ανοίγει την αύρα και την διαίσθηση πριμοδοτεί την ενόραση και την ανάπτυξη προβλέψεων μέσω προφητικών ονείρων.
Θα μας οδηγήσει σε μία άλλη διάσταση συναισθήματος και προσφοράς αφού γίνεται σε ζώδιο του Νερού και θα δώσει θεραπευτικές ιδιότητες για αυτούς που αναζητούν την λύτρωση και την ψυχολογική αναβάθμιση μέσω του Νερού. Η επαφή με το υγρό στοιχείο είναι λυτρωτική, καθώς ανοίγει πεδία έμπνευσης τα οποία για τα μύστες θεωρούνται κανάλια επικοινωνίας με το Πνεύμα .
Η ενασχόληση με την ποίηση, την συγγραφή την ζωγραφική και τις εναλλακτικές τεχνικές ανάτασης, όπως γιόγκα και διαλογισμός, ενισχύουν τα αιθερικά πεδία και απομακρύνουν σκεπτομορφές.
Μπορείς να αναπτύξεις περισσότερο το φιλανθρωπικό σου έργο και να προσφέρεις παραπάνω από τις συνήθειές σου. Να ξέρεις ότι κάνεις αυτή την περίοδο, θα έχει μεγάλη δύναμη εκπλήρωσης των επιθυμιών σου αν αφήσεις την ενέργεια σου να κυλήσει για καλό Σκοπό .
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι την απάτη, την αυταπάτη και την προσήλωση σε ονειρικούς συνειρμούς και παραπλανητικές καταστάσεις και ονειρικές διαστάσεις εκτός ορίων. Η προσοχή πρέπει να περιστρέφεται σε ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που τους οδήγησαν στη φυλακή, σε ναρκωτικά και σε παγίδες αυτοκαταστροφής. Δεν μένουμε μακριά τους σε θέματα ευεργεσίας, αλλά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το " άρμα του δράματος τους ". Το μονοπάτι υπόκειται στην ανθρώπινη βούληση του καθενός και στην μη αποδοχή " κολασμένων " διαστάσεων δίνης και προβολής " αόρατων εξουσιών " ψυχολογικού θανάτου και προσωπικής ανταμοιβής, συνεπειών προηγούμενων διαστάσεων Συμπαντικής τιμωρίας.

Πιο ευνοημένοι είναι τα ζώδια του Νερού, και της Γης και όσοι έχετε προσωπικούς Πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά και στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τους Ιχθύς είναι η προβολή των ουσιαστικών διαστάσεων της προσωπικότητας τους μέσω των πνευματικών διαστάσεων και των καλλιτεχνικών προβολών. Χρειάζεται αφύπνιση, καλλιέργεια του υποσυνείδητου και λυτρωτικών συνειρμών για την προσωπική σας εξαγνιστική διάσταση. Επαφή με το νερό, διαλογισμός και απομάκρυνση σκεπτομορφών, δίνουν ευτυχία ως προς την ψυχική αποστολή.

Για τους Καρκίνους είναι το διάστημα όπου η γνώση επεκτείνεται πέρα από τα γήινα πεδία και μετατρέπεται σε πνευματική λειτουργία . Η επαφή με την Θρησκεία, την αναζήτηση, το Σκοπό, την πνευματική ζωή και την φιλοσοφία δημιουργεί ένα καλύτερο άνθρωπο αυτό που στην μεταφυσική αποκαλείται " νέα μορφή ".
Οι σπουδές, τα σεμινάρια και η γνωστική προσέγγιση οδηγεί στην καλλιέργεια του νου και της σκέψης και δημιουργούν ένα καλύτερο υπόβαθρο στο να κατανοήσει το προορισμό του.

Για τους Σκορπιούς ανοίγει ο κύκλος στο να αξιοποιήσουν τα διαισθητικά και ενορατικά τους ταλέντα που είχαν κρυμμένα . Αυτό το ταλέντο προυπήρχε όμως ο Ποσειδώνας τους δίνει το έναυσμα για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το πνευματικό τους κύκλο. Σε επίπεδο παιδιών οι καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις παίρνουν σάρκα και οστά για να αξιοποιήσουν κρυμμένες παιδικές επιθυμίες. Σε επίπεδο ερωτικών συντρόφων γίνεται μία επιλογή σε πνευματικά όντα, τα οποία διακατέχονται από ερμητικές φιλοσοφίες και επίσης είναι οπαδοί της αναζήτησης. Σίγουρα έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα, είναι ποιητές ζωής και χαμένων αποδράσεων.


Για τα υπόλοιπα ζώδια δεν είναι έντονες επιρροές της διέλευσης του Ποσειδώνα .



                                                           Σελήνη
                                              Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου