Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 10/08


" Αντανάκλαση του φόβου ".

Η Αφοσίωση , η ακεραιότητα, η σαφήνεια , επιζητούν την διαβεβαίωση με λάθος τρόπο για το παρακάτω της σχέσης.
Αρκετή σοβαροφάνεια με τα '' ερωτικά παιχνίδια '' να εμποδίζονται για λίγο λόγω απότομου ξεσπάσματος της ανασφάλειας  που θα νιώθει ο καθένας μας.
Καρμική όψη που θα πρέπει να διαχειριστούμε και να δουλέψουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο και όχι παρορμητικά.
Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου σε θέματα σχέσεων και σταδιοδρομίας.
Πιθανά προβλήματα με πρώην εραστές ή με ανώτερο στα επαγγελματικά ξανά επαναλαμβάνονται.
Άγχος λόγω αρνητικών συναισθημάτων που προκύπτουν όπως είπα και παραπάνω από το φόβο , την επίκριση ,την ανασφάλεια ή την υπερευαισθησία στην απόρριψη .
Κάτι ἀλλο που ίσως μπλοκαριστεί είναι η δημιουργικότητα μας, εξαιτίας της τεμπελιάς ή της μοναχικὀτητας και σε ακραία περίπτωση  τη κατάθλιψη,  που θα περιτριγυρίζει γύρω μας.
Απαισιοδοξία σχετικά με το οικονομικό μέλλον είναι πιθανή, όπου θα θελήσουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα περισσότερο  από το συνηθισμένο.
Ὀποιος θελήσει να ταξιδέψει ίσως να έχει μια μικρή αναστάτωση, οπότε καλό να είναι να το αναβάλει για αργότερα.
Καλύτερα νομίζω πως θα είναι, αυτές τις δυό μέρες να τις περάσει ο καθένας μόνος του, παρὀλο που θα χρειαζὀμαστε τη στήριξη και την αγάπη του άλλου.
Οι ευθύνες μπορεί να περιορίσουν τη θέληση μας για διασκέδαση και ίσως χρειαστεί επιλέξουμε μεταξύ καθήκοντος και ευχαρίστησης.
Το να κερδίζεις αυτό που θέλεις κάτω απ' αυτή την όψη είναι δύσκολο, αλλά ας εστιάσουμε σε κάτι που θα μας χαροποιήσει σήμερα - αύριο και ας το κάνουμε να συμβεί αλλάζοντας τα συναισθήματά μας σε θετικά.


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου