Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.


Όλοι όσοι μπορούμε να αναγνώσουμε τις κάρτες των Ταρώ θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα δρόμο τελετουργικό. Αυτό λειτουργεί ως ερμηνευτικός δρόμος μέσα από την Μύηση. Αυτό δεν έχει να κάνει με την Μύηση των Αδελφοτήτων, αλλά είναι η προσωπική τελετουργία για την ανάγνωση.
Και βέβαια δεν χρειάζεται όλα τα " μυητικά εργαλεία " που σας δείχνουν oρισμένοι του χώρου. Η μύηση δημιουργείται με την " επαφή " των καρτών. Είναι η ενέργεια που περνά μέσω των καρτών σε υποσυνείδητα σημεία με το να κοιτάζουμε απλώς μία κάρτα. Η αίσθηση της επαφής και όραση είναι μία από τις βαθμίδες την πνευματικότητας.
Οι σωστές σκέψεις, οι σωστές ενορατικές δυνάμεις με την συνδρομή των δονήσεων της εκμπομπής κάνουν το δέκτη συνδρομητή αλλά και " εξουσιαστή " της ενέργειας.

Για αυτούς που αντιδρούν στην λειτουργία των καρτών ως μαντικής τέχνης πρέπει να δουν την εσωτερική σημασία των καρτών ως δρόμο της Ψυχής στο παρόν  και στο μέλλον. Εδώ είναι όλοι η σημασία των καρτών, καθώς οποιαδήποτε άλλη προτροπή " προς το κακό ", ενεργοποιεί τις αρνητικές δυνάμεις που στρέφονται εναντίον του μελετητή. Η ψυχή ακολουθεί το μονοπάτι της αυτογνωσίας, ακολουθεί το μονοπάτι του " ουράνιου δρόμου της", και εμείς δεν μπορούμε να της σταματήσουμε το δρόμο. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να δώσει αυτός την " οδηγία ", δημιουργεί το " βύθισμα και χάνεται στο κενό ".

Με την επαφή και την ορατική δύναμη " διαβάζουμε " τις κάρτες κατά την μάθηση πριν της χρεισιμοποιήσουμε για πρώτη φορά .
Εκεί αποκτούμε το βαθμό συνειδητότητας του σκοπού. Και ο Σκοπός είναι το Καλό. Το Κακό δεν υφίσταται στην μαντική τέχνη, γιατί επιστρέφει πάνω σου και πάνω σε συγγενείς του πρώτου βαθμού συγγένειας.
Η δοξασίες όλων των Θρησκειών είναι αυστηρές σε αυτό το σημείο γιατί εκεί πρέπει να φτάσει ο δρόμος. Οποιοδήποτε δρόμος προς το αντίθετο οδηγεί στην καταστροφή. Δεν το κατανοούμε γιατί δεν έχουμε την αίσθηση του χωροχρόνου αφού το κακό και η τιμωρία έρχεται αυτομάτως. Εμείς βέβαια θα το νιώσουμε σε μεταγενέστερη στιγμή μόλις εκπληρωθεί " ο χρόνος κατά τας γραφάς των τιμωριών ".

Δεν είμαστε κάτι διαφορετικό στο να εξασκούμε την μαντική τέχνη. Είναι η παραπάνω διαίσθηση, ο οδηγός, η ατραπός της αλήθειας, ο απεσταλμένος. Σε αυτό το σημείο μπορεί να φτάσει ο καθένας. Κάποιοι φτάνουν νωρίτερα ή πιο εύκολα ίσως γιατί το " διάλεξαν " ή το " πίστεψαν ". Κάποιος τους έστειλε για να πουν " την λέξη ή το λόγο της εντύπωσης ". Προσωπικά πιστεύω στην Αποστολή.

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό φαίνεται από τον Δία στον Σκορπιό πάνω σε μοίρα πυλης, τον Ποσειδώνα στον Τοξότη σε ευαίσθητη μοίρα,  τον Κρόνο στους Διδύμους και στον 9ο οίκο και βέβαια τον Πλουτωνα στην Παρθένο στον 12ο οίκο .
Δεν θα πω γιατί τις όψεις γιατί θα σας μπερδέψω περισσότερο . Μένω στους Πλανήτες και στα ζώδια που καταλαμβάνουν.
Για τους γνωρίζοντες είναι αυτός που έρχεται για μία Αποστολή.
Στο να προσφέρει το Καλό...


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Ταρώ
Ιδρυτής της Ταροσοφικής Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου