Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ 27/07


Ο Ήλιος υποστηρίζει αυτό που είσαι, αυτό που έχεις, την δύναμη σου, την εξουσία σου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Γιατί έρχεται ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου και θέλει να ανατρέψει τα κεκτημένα σου. Οι άλλοι επαναστατούν στην εξουσία σου και ζητούν να κατέχουν ένα μερίδιο και αυτοί. Δεν είναι εύκολο για σένα που την έχεις. Δεν θέλεις το περιοριστικό πλαίσιο να κατέχεις όλα και να τα μοιράζεσε με τους άλλους.
Το κλίμα γίνεται επικίνδυνο με αυξημένη νευρικότητα και τάσεις υποταγής. Ο Άρης ζητά να πάρει αυτό που θέλει, την δράση. Η κατεύθυνση και οι επιπτώσεις δεν τον ενδιαφέρουν.
Οι αρνητικές σκέψεις και η δυνητική εξουσία μπορεί να είναι απέναντι στο παιδί σου, σε ένα σύντροφο, σε συνεργάτες, σε φίλους.
Χρειάζεται την εξουσία να την κάνεις ορθή φορά, να την διαδόσεις με τρόπο φιλήσυχο και σταθερό χωρίς να διεκδικήσεις αυτή την στιγμή το κάτι παραπάνω. Γιατί οι άλλοι δεν θα σου το δώσουν.


Η όψη επηρεάζει τους Λέοντες, Υδροχόους βασικά, αλλά και Ταύρους και Σκορπιούς των πρώτων ημερών και τους αντίστοιχους ωροσκόπους. Όλοι οι άλλοι επηρεάζονται αν έχουν προσωπικούς Πλανήτες στις μοίρες από 2* έως και 6*.




Διδάσκαλος
Αστρο Ψυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου