Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ


Το καλοκαίρι έχει ανοίξει " την αγκαλιά του " για να ζήσουμε αυτό που ζούμε πάντα αυτή την εποχή. Τον Έρωτα.
Οι εκδοχές του Έρωτα είναι ποικίλες και μπορεί να μην κατευθύνεται  μόνο στα ένστικτα, αλλά να περιλαμβάνει και άλλες εκδοχές. π.χ ερωτεύομαι την θάλασσα, το παιδί μου, το ταλέντο μου, το πάθος μου, την λάμψη μου.
Στην σημερινή κοινωνία ερμηνεύουμε τον Έρωτα μόνο ως συναίσθημα " αυταπάτης " απέναντι στον άλλον ( γι αυτό και ο έρωτας " σβήνει " μετά από ένα χρονικό διάστημα ), και ως πράξη μεταξύ δύο ατόμων ( άλλη μία παρεξηγημένη έννοια ), γιατί πρόκειται και συνουσία.

Η Αφροδίτη που μετακινείται στον Λέοντα από τις 14/06 έως και τις 10/06 δείχνει ότι ήρθε ο χρόνος για να αισθανθούμε κάτι. Με τον τρόπο που ο καθένας το αποδέχεται. Είναι η περίοδος που ορισμένα Ζώδια και Ωροσκόποι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες στην παρούσα περίοδο που περιλαμβάνει τα Ζώδια του Λέοντα, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Διδύμους. Επίσης όσους έχουν την Γενέθλια Αφροδίτη στον Λέοντα ή στα παραπάνω ζώδια.

Όμως η Αφροδίτη όπως και ο Δίας, δεν σας στέλνουν την " τύχη στο πιάτο " αλλά ζητούν την δική σας συμμετοχή και το δικό σας έξυπνο μυαλό. Πρέπει να έχουμε στόχο, να κυνηγήσουμε ευκαιρίες, να πιστέψουμε και να καταλάβουμε αυτό που εσωτερικά θέλουμε.
Στην παρούσα φάση η Αφροδίτη λειτουργεί και σε οικονομικό επίπεδο για αυτούς που έχουν την Αφροδίτη τους στο δεύτερο οίκο και στον Λέοντα ή ακμή του 2ου οίκου και του 8ου τον Λέοντα.

Ιδιαίτερα πρέπει να πούμε για τον Υδροχόο που έχει τον Άρη αυτή την στιγμή και θα κάνει μία αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Λέοντα. Το ίδιο συμβαίνει αντίστροφα και με τον Λέοντα και εδώ υπάρχει η εξής διάσταση. Η αντίθεση θα λειτουργήσει είτε ως αντίθεση που σημαίνει σύγκρουση, είτε ως σύνθεση που σημαίνει ερωτικό περιβάλλον.

Η Αφροδίτη βοηθά και ότι σχετίζεται με παιδιά, ταλέντα, καλλιτεχνικά, την διακέδαση και γενικά οτιδήποτε μας δίνει πρόσθετη χαρά και ερωτική αισθητική.

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα κάνει τρεις άσχημες οψεις:

15/06 τετράγωνο με τον Ουρανό

21/06 αντίθεση με τον Άρη

26/06 τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία.




ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου