Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ 15/06



Η Βασίλισσα των χρημάτων και της Αγάπης και ο ψυχρός ανυπότακτος αμφισβητούν"!
                                            ~~~~~~~~~

Πιέσεις και γεγονότα βάζουν στο στόχαστρο την σταθερότητα των σχέσεων.
Ένας Ουρανός να δοκιμάζει την ικανότητα μας για συμβιβασμό και ευελιξία ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα ψυχρά και απροσδόκητα, καθώς οι σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά μαζί με την αυτοεκτίμηση συνθλίβονται από αποκαλύψεις.
Η μεν Αφροδίτη από τον Λέοντα έχοντας ανάγκη από φλογερή λάμψη και ενθουσιασμό , πιέζει τον Ουρανό απ το Ταύρο ο οποίος έχει ανάγκη από ελευθερία και ανεξαρτησία , και εκεί είναι που έρχεται η ρήξη μεταξύ των δύο .
Η Αφροδίτη επιχειρεί μαζί με τον Ουρανό να δημιουργήσει ενθουσιασμό στις ερωτικές σχέσεις , κάτι που προκαλεί τη ρομαντική συμπεριφορά μας να φτάσει στα άκρα.
Κάτι άλλο που χρειάζεται να δούμε,είναι το άνισο μοίρασμα των ευθυνών και υποχρεώσεων μέσα σε μια σχέση,γιατί είναι άλλη μια αιτία για να έρθει η ρήξη.
Επίσης όσοι έχουμε ξεκινήσει σχέση προς το τέλος Μαρτίου έχουμε το δίλημμα " να προχωρήσω η όχι" .
Αποφεύγουμε οποιαδήποτε συμβουλή προς τα πρόσωπα της οικογένειάς μας , γιατί μπορεί σαν φίλοι να είμαστε σπουδαίοι , αλλά σαν συγγενείς άκρως ενοχλητικοί αυτη τη περίοδο.
Κάποιες πληροφορίες ή συνομιλίες που θα γίνουν σχετικά με κάποιο νομικό θέμα ή κάποιο ταξίδι ή την εκπαίδευση , μπορεί να μας αποκαλύψουν πολλά , αλλά ταυτόχρονα να μας παραπλανήσουν κιόλας.
Στο τομέα της καριέρας , κάποιοι θα προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους με αποτέλεσμα η επαγγελματική τους πορεία να αλλάξει άμεσα.
Η θετική πλευρά της όψης είναι η δοκιμή σε νέες ερωτικές εμπειρίες , κάτι σαν "απιστία" ας πούμε.
Υποστηρικτής της Αφροδίτης εδώ είναι ο Χείρωνας , αφού παράλληλα σχηματίζει όψη τριγώνου και εναρμονίζεται μαζί του με ένα παράξενο μαγνητισμό ,που δίνει λίγη ομορφιά και λίγη υπερηφάνεια από το Λέοντα σε ότι πονάει που το κάνει πιο ανάλαφρο._

      "  Crach test  στην Αγάπη
            και το Χρήμα"


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου