Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΑΡΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑ 26/04


Άρης σύνοδος Πλούτωνας. Οι συγκρούσεις και η βία δεν καταστέλονται από τις 20/04 έως και τις 01/05.
Είναι κάποιες στιγμές που αναπόφευκτα γεγονότα μας γεμίζουν τρόμο. Όλοι θέλουμε την εξουσιαστική λίμπιντο  και την επικυριαρχία στους άλλους αλλά οδηγεί σε ήττα. Γιατί κάποιος θα χάσει σε αυτό τον πόλεμο.
Ποιοί θα χάσουν ή θα προκαλέσουν πόνο ή θα τους επιβληθούν?
Τα Παρορμητικα ζώδια και Ωροσκόποι και όσοι έχουν Προσωπικούς Πλανήτες μεταξύ τις 18"ης και 23"ης μοίρας. Να μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται σε αναδρομή και δεν αφήνει να τρέξουν τα γεγονότα και να έρθει αργότερα η ηρεμία. Επαναφέρει προηγούμενες συγκρούσεις, ζωώδη ένστικτα και το βλέμμα του " δολοφόνου ". Θα μου πείτε να ανησυχούμε ή μας τρομάζεις! Για όσους γνωρίζουν Αστρολογία κάποιες όψεις είναι όντως τρομακτικές ή ισχυρές σε σημείο που μοιάζουν ως ατίθασες δυνάμεις.
Κυρίως ας προσέξουν οι άντρες ή οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέσεις ή σε γάμο γιατί η επιθετικότητα των ανδρών, κυρίως των Παρορμητικών ζωδίων, πρέπει να εκτονοθεί. Και εδώ οι τρόποι είναι λίγο ή πολύ βίαιοι.
Θα έλεγα αυτό το διάστημα να αποφύγουμε τις συζητήσεις, τους καυγάδες και τα πλήγματα και να επικεντρωθούμε σε πιο πεζά ζητήματα και με όφελος π.χ. τα επαγγελματικά.

Και βέβαια να μην ξεχνάτε ότι " ο δαίμονας κρύβεται στις λεπτομέρειες ".

Όσο αφορά την Παγκόσμια σκηνή σίγουρα θα υπάρξουν πλήγματα, συγκρούσεις, τρομοκρατία και θερμά επεισόδια. Για την Ελλάδα αυτό το συγκρουσιακό διάστημα είναι επικίνδυνο όσο αφορά ζητήματα με την Τουρκία. Ευχόμαστε να μείνουμε σε λεκτικές συγκρούσεις και όχι σε θερμό επεισόδιο.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου