Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Αστρολογική προσέγγιση του Έρωτα....


Η Αστρολογία βρίσκεται σε καινούργιους δρόμους. 
Η " μοντέρνα " μορφή της έχει πλέον δώσει οτιδήποτε ήταν δυνατό στην πρόβλεψη από τον 20ο αιώνα που γνώρισε την άνθιση καινούργιων αναγεννησιακών μορφών μετά την ανακάλυψη και του Χείρωνα.
Μέχρι που να ανακαλύψουμε τον " κρυμμένο πλανήτη " σύμφωνα με τους εσωτεριστές, πρέπει να δημιουργήσουμε μία νέα δομή.
Το νέο είναι και επιστροφή σε πιο παραδοσιακούς δρόμους, στην πρώιμη μορφή της, για να μπορέσουμε να κατευθύνουμε το σήμερα.
Εκεί που πρέπει να δώσουμε ένα νέο μήνυμα είναι με την Ερωτική Αστρολογία. Είναι το πιο επίκαιρο θέμα σήμερα στην εποχή του " χαμένου έρωτα ", καθώς δεν μπορεί να λύσει το γόρδιο δεσμό της " πεθαμένης ψυχής ".
Η σύγχρονη ερωτική ύπαρξη, ο '' επιβητορικός έρωτας '' , οι " αδήλωτες σχέσεις ", οι παράπλευρες απώλειες και οι ψυχικές οδύνες δεν μπορούν να μην εξηγηθούν.
Το να παρατηρούμε απλώς ότι η Σελήνη σου στον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο, μένει χωρίς ουσία ως προς την διάγνωση .
Η Διαγνωστική Αστρολογία δεν περιορίζεται στις όψεις που μέχρι τώρα το θεωρούσαμε θέσφατο. Πρέπει να γίνει προσέγγιση πρώτα της Σελήνης και της Αφροδίτης ως διάγνωση και ύστερα η συμβουλευτική της όψης.

Ο έρωτας πλέον επιστρέφει σε μία νέο - πουριτανική εποχή του στυλ " δεν θέλω να μιλήσω για τις πληγές μου " ή " ξέρεις δεν ένιωσα τίποτα ". Επιστροφή δηλαδή στην βικτωριανή εποχή που απέκλειε το μιλώ για τον Έρωτα. Τον έρωτα όχι ως πράξη, αλλά την επιθυμία μέσα από αυτόν " να νικήσω το θάνατο ". Νομίσαμε ότι ο έρωτας περιορίζει, αλλά απελευθερώνει το έσω - εαυτό, στο να αντιμετωπίσει τον υποσυνείδητο φόβο του ΘΑΝΑΤΟΥ.


Σκέφτομαι μία φράση που είχα ακούσει μικρός:
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου