Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Η Αριθμολογία είναι μία αναγκαία διασταύρωση προσώπων και πεπρωμένου παράλληλα με την Αστρολογία.
Σε κάποια σημεία υπερβαίνει την Αστρολογική διάγνωση κυρίως με την χρήση της μετατροπής των γραμμάτων σε αριθμούς. Με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτουμε εσωτερικά γνωρίσματα που έχουν και ψυχική υπόσταση ως προς άτομο. Μπορούμε να διαγνώσουμε τις απαιτήσεις της Ψυχής με την χρήση μόνο των γραμμάτων αφού μετατραπούν σε αριθμούς.
Το εσωτερικό πεδίο της έσω - υπόστασης είναι αναγκαίο ως προς την διάκριση του φυσικού σώματος σε σχέση με το ψυχικό.

Αυτά είναι δυσδιάκριτα με εξωτερική ματιά, καθώς η ψυχολογική δομή του ατόμου προϋπάρχει πριν την γέννηση ως καρμική οντότητα. Η Ψυχή επιλέγει τους γονείς στην επιστροφή της στο " πάνω - κόσμο " - σύμφωνα με την αρχαία δοξασία - και οι γονείς επιλέγουν το όνομα. Αυτό μοιάζει σαν ανταλλαγή πεπρωμένου, καθώς το όνομα που θα δοθεί έχει και ψυχική διάσταση.
Π.χ. Ο Γιώργος Κανελλόπουλος έχει διαφορετική ψυχική δομή από τον πατέρα του Νίκο Κανελλόπουλο.
Το μόνο που μεταφέρεται λόγω του επωνύμου είναι η κληρονομικότητα εν μέρει.

Εδώ βρίσκεται και η λάθος άποψη των αστροφυσικών που κατηγορούν την αστρολογία με ισχυρισμούς του τύπου : " αφού δύο δίδυμα έχουν γεννηθεί την ίδια ώρα γιατί έχουν διαφορετική ζωή? Άρα η Αστρολογία είναι δεισιδαιμονία "!!!
Σημ: Το άκουσα και αυτό από αστροφυσικό.

Αυτές οι απόψεις τις εκφέρεις όταν έχεις μελετήσει μόνο φυσική. Και βέβαια δεν έχεις ασχοληθεί με την Πυθαγόρεια Θεωρία μια που οτιδήποτε " μοντέρνο " είναι και αληθινό.
Σημ: Στην συνέχεια της ομιλίας του μας εξήγησε ότι οι αστροφυσικοί έχουν μετρήσει !!!!! την ζωή του γαλαξία μας που είναι τόσα εκατομμύρια χρόνια.

Ας ξαναγυρίσω στον επιστήμονα.
Όταν το ένα παιδί από τα δίδυμα ονομάζεται Στέλλα και το άλλο Πηγή δεν έχουν διαφορετικό αριθμολογικό σύνολο στο ονομά τους? Το Σύμπαν δεν " ακούει " διαφορετικές δονήσεις?
Εδώ πρέπει να πω ότι η Αμερικάνικη Αριθμολογική Σχολή υποστηρίζει ότι ότι το Πεπρωμένο βρίσκεται από το σύνολο αριθμολογικό άθροισμα των γραμμάτων του ονοματεπωνύμου και όχι προσθέντοντας την ημερομηνία γέννησης.
Αν δεχτούμε αυτή την Σχολή βλέπουμε σε μεγαλύτερο βάθος την διαφορά πεπρωμένου των δύο κοριτσιών.

Είναι μόνο ο φυσικός που απορρίπτει την Αστρολογία? Όχι βέβαια υπάρχουν και άλλοι επιστημονικοί κλάδοι π.χ. Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι. Εδώ βέβαια έχουμε πολλαπλές διαγνώσεις που άπτονται της ψυχιατρικής, όμως κάποια πράγματα μας τα δίνει η Αριθμολογία.
Π.χ. Όταν ένα παιδί είναι " αντικοινωνικό - κλειστό " , και αριθμολογικά διαπιστωθεί ότι έχει Ψυχικό Αριθμό = 7, αυτό το άτομο θα παραμείνει για πάντα ένα κλειστό άτομο αφιερωμένο σε μια εσωτερική αναζήτηση του νοητικού και πνευματικού πεδίου καιι όχι του φυσικού ή υλικού.
Η φαρμακευτική αγωγή λίγα μπορεί να κάνει σε αυτή την περίπτωση.
Σημ: Επαναλαμβάνω ότι οι ψυχικές ή ψυχογενείς ασθένειες δεν μπορούν να διαγνωστούν χωρίς την αναγκαιότητα του κατάλληλου επιστήμονα.
Η Αστρολογία ή η Αριθμολογία μελετούν την τάση ή προδιάθεση.

Αν μεταφερθούμε στην Θρησκεία όπως λειτουργεί αποκομένη από την παραδοσιακή φιλοσοφία της αρχαιότητας θα διαπιστώσουμε την αριθμολογική προσέγγιση, χωρίς να υπάρχει παραδοχή από τους ίδιους.
Π.χ. χρησιμοποιούνται αριθμοί όπως το 3,7, 12, 40 χωρίς να μπορούν να πουν τι αριθμολογικό και θεολογικό συμαίνουν και τι Θεϊκό προσδιορίζουν.
Εδώ βέβαια διαπιστώνουμε και το εξής οξύμωρο. Να εξυπνούνται η " τρεις μάγοι - αστρονόμοι, αστρολόγοι - με τα δώρα ". Αλλά η Αστρολογία τώρα μεταφράζεται σε Μαγεία και στην Πυρά ( κατάλοιπα του Μεσαίωνα) ή και πολύ πριν.

Η Αριθμολογία είναι λοιπόν απαραίτητη στην Σύγχρονη Εποχή ως προς την Πρόβλεψη, παράλληλα με τις άλλες " διαγνωστικές επιστήμες ".
Και ένας λόγος παραπάνω είναι: Ότι δεν χρειάζεται ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ για το άτομο που ρωτά, και έτσι λειτουργεί είτε με αποκλειστική Πρόβλεψη Είτε συνδυαστικά με την Αστρολογία, Ταρώ, Μαντεία κτλ.


  • Είναι πολύ σύγχρονη και στην Εποχή του Υδροχόου, που η φυσική και γενικά η τεχνολογία τρέχει ιλιγγιωδώς προς την Μετά - Ζωή του ατόμου.

Η Αριθμολογία υπάρχει και στο σήμερα για να διδάξει: Την ΜΑΓΕΙΑ των ΑΡΙΘΜΩΝ.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αστρολόγος, Αριθμολόγος, Αναλυτής Ταρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου