Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Η ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ...


" Αν θέλω να βρω τον αληθινό έρωτα, πρέπει πρώτα να έχω κουραστεί από τους χαλαρούς έρωτες" *

Αλήθεια τι κάνει μία γυναίκα να βιώσει τον Έρωτα σε απόλυτη μορφή, περνώντας προς την ώριμη ηλικία.
Τι συνέβει στα παιδικά χρόνια και στα εφηβικά?
Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς απόλυτα τους εσωτερικούς παράγοντες, θα προσπαθήσω όμως να σας αναλύσω αστρολογικά αυτό το φαινόμενο μέσα από αστρολογικές μορφές αλλά και προσωπικές μελέτες, πάνω σε γυναίκες που ακολούθησαν " το δρόμο " που πολλές φορές, θα έλεγα είχε δραματική συνέχεια, ξεχνώντας ότι ο έρωτας στην ψυχολογία κρατά σε απόλυτη μορφή τους δυόμιση μήνες.

Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Οι Πλανήτες αναπαριστούν μυήσεις, όπου πρέπει να ολοκληρωθεί ένας κύκλος για να ακολουθήσει ο άλλος, ώστε να επέλθει η εκπλήρωση στις απαιτήσεις της ενσάρκωσης .
Η Μύηση για τον Πλανήτη Αφροδίτη που εκπροσωπεί τις σχέσεις ξεκινά από τα 18 έτη για την παροδοσιακή Αστρολογία. Στην σημερινή κοινωνική δομή ξεκινά από τα 15 έτη και ολοκληρώνεται περίπου στα 30 έτη με την πρώτη δηλαδή επιστροφή του Κρόνου.
Η κοπέλα αυτά τα 15 έτη θα περάσει την μύηση του Έρωτα, που έχει πολλές " ερωτικές δοκιμασίες ".
Η Μύηση δηλαδή γίνεται σταδιακά έχοντας εύκολες " δοκιμασίες " π.χ. χαρούμενος - ανέμελος έρωτας, και δύσκολες " δοκιμασίες " απόλυτος έρωτας - δραματικός με θλίψη, οδύνη και αδιέξοδα.
Αυτή η δίοδος με τελετουργικές καταστάσεις και φρουδικές μορφές ( τίποτα δεν απογορεύεται ως προς την ερωτική πράξη ) θα οδηγήσει αργότερα στην επιλογή συντρόφου για μόνιμη συμβίωση, η οποία πρέπει να γίνει κοντά στην ηλικία των 30 ετών, προσωπικά θα έλεγα λίγο αργότερα.

Θα μου πείτε " εμείς θέλουμε να ζήσουμε το χαρούμενο έρωτα " μόνο.
Αγαπητές μου φίλες αυτό δεν γίνεται.
Το μόνιμο χαρούμενο και ονειρικό δεν υπάρχει στο σύμπαν καθώς λειτουργεί εξελικτικά.
Η Μύηση της Αφροδίτης που ακολουθεί την Μύηση του Ερμή που έχει το στάδιο της διδασκαλίας και της μόρφωσης. Εκεί τα παιδιά δεν παιρνούν αγχωτικές καταστάσεις, χαρές, λύπες, γονική πίεση και λάθος προσωπικές επιλογές που το συναντούμε κυρίως σε απόλυτη μορφή όταν συμμετέχουν στις Πανελλήνιες?
Πως λοιπόν στο επόμενο δεκαπενταετή μυητικό κύκλο να υπάρχει μόνο η έννοια του χαρούμενου έρωτα?

Και εδώ έρχεται το πρώτο λάθος....

Είτε από πίεση ( τις περισσότερες φορές), είτε από πρόωρη εγκυμοσύνη, είτε από λάθος μονοπάτι επιλογής το κορίτσι προβαίνει σε πρόωρο γάμο.
Εδώ γίνεται το πρώτο αντιμυητικό σφάλμα, με αποτέλεσμα να περνώ κατευθείαν στο επόμενο στάδιο Μύησης, αυτό του Άρη, πολύ γρήγορα του Δία, και να φτάνω στην Κρόνια Μύηση ( ωριμότητα - ευθύνες)  που πρέπει κανονικά να συμβεί σε ηλικία μετά τα 40 έτη.
Το πρόωρο γεγονός του γάμου ( έχω περιπτώσεις που γίνεται σε ηλικίες από τα 14 έτη, μετά από την πρώτη περίοδο του εναετή κύκλου έχει " τελειώσει ".
Θα μου πείτε οι μητέρες αυτών των κοριτσιών, " μα την βλέπω πολύ ευτυχισμένη, έχει τον άντρα της ( τον λάθος άντρα της), έχει το παιδί της, όλα καλά "!

Ας δούμε ένα ζώδιο που κάνει πρόωρες κινήσεις στις σχέσεις. Τον Ζυγό.
Συνήθως οι Ζυγίνες κάνουν πρόωρες σχέσεις ολοκλήρωσης ( έρωτα και τελετουργίας) με αποτέλεσμα αργότερα, συνήθως σε σύντομο διάστημα, αν έχει και προηγηθεί πρόωρος γάμος, να υπάρξουν παράλληλες σχέσεις εντός γάμου σε βάθος χρονικό ή διαζύγιο και δεύτερος γάμος.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι αυτές οι επιλογές των πρόωρων γάμων, παρότι εξωτερικά πολλές φορές δεν γίνεται αντιληπτό, να επέλθει σύντομα ο κορεσμός και η εσωτερική αναζήτηση της Ψυχής να περάσει όλα τα στάδια της ερωτικής Μύησης της Αφροδίτης.
Η Ψυχή " δεν ξεχνά ".

Θα το επαναφέρει σίγουρα στην ηλικία των 40 έως 45, όπου με τον Ουρανό ως Πλανήτη Μύησης, γίνεται η αναζήτηση των ετών μέχρι τα 30 που δεν βίωσε τον ερωτισμό και την βάσανο της ολοκλήρωσης.
Δηλαδή, αν μια κοπέλα έκανε γάμο στα 20, τότε αναζητά τα 10 έτη μυήσεων με όλα τα τελετουργικά και τις ερωτικές χαρές και λύπες.
Τότε?
Ο γάμος τελειώνει οριστικά. Και ζητά η Ψυχή να ζήσει τα 10 έτη, αλλά σε περιορισμένο χρόνο..
Με επακόλουθο των ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΩΤΑ, που έρχεται σε λάθος χρόνο, τρόπο και τόπο.....

Η κοπέλα που ως αφορμή γράφτηκε το κείμενο, με την δυσάρεστη εξέλιξη είχε κάνει πρόωρο γάμο στα 18της...

Συνεχίζεται.....



Σημ: Το να μένω σε ένα γάμο για λόγους παιδιών, οικονομικών και συμφεροντικών παραγόντων, ενώ δεν με " χωρά πλέον σε ερωτικό και συναισθηματικό πεδίο " αυτού του γάμου, δεν σημαίνει ότι υφίσταται γάμος...
Για να μην κρυβόμαστε...

* Από το βιβλίο του Paulo Coelho " Έντεκα λεπτά ".



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου