Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Η μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη θα επιφέρει αλλαγές στην καθημερινότητα των Μεταβλητών ζωδίων, που με τα τετράγωνα και τις αντιθέσεις που θα δημιουργήσει θα ζορίσει αρκετά.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Αρνητικές επιρροές:

Δίδυμος: Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, μια που οι άλλοι δεν σε " δέχονται " όπως είσαι και αντιδρούν σπασμοδικά. Είτε το κορίτσι σου είτε για τον σύντροφο σου θα υποστείς την καταδίωξη, εξαιτίας του ότι " μου αρέσεις, αλλά σε βρίζω " . Είναι και αυτό μέσα στην " ανικανοποίηση " του έρωτα.
Το δεύτερο σημείο προσοχής είναι οι φανεροί εχθροί και συνεργάτες που έχοντας το " πάνω χέρι " νομίζουν ότι μπορούν να επιβουλεύουν.
Μη τους αφήσετε όλους αυτούς να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Τοξότης: Δυναμική περίοδο για εσάς με αυτοπεποίθηση, δυναμικό πεδίο και προσπάθεια επίτευξης. Είναι η στιγμή των επαγγελματικών και προσωπικών κινήσεων με στόχο την κατάκτηση στόχων.
Αυτοπειθαρχία, ωριμότητα και συνείδηση των καταστάσεων, ώστε να μην παρασυρθείτε σε ενέργεια που δεν μπορεί να διοχετευθεί ομοιόμορφα και έχουμε επιπλοκές. Που συνήθως είναι αυξημένη νευρικότητα, τσακωμοί και ατυχήματα.

Παρθένος: Αρχίζει το διάστημα των οικογενειακών απαιτήσεων, το διάστημα που η γκρίνια εισβάλλει στον οικογενειακό χώρο εξαιτίας της μη αποδοχής από την πλευρά σας τετελεσμένων.
Χρειάζεται σωστή διαχείριση σε θέματα ακινήτων, σε ατυχήματα εντός της οικίας, και προσοχή στην μητέρα σας από ατυχήματα βιασύνης.
Το διάστημα αυτό θα επηρεαστεί και η επαγγελματική ζωή σας, μια που αυτά συνδέονται μεταξύ τους.

Ιχθύς: Η επαγγελματική ζωή σας παίρνει " φωτιά " . Οι απαιτήσεις αυξάνονται, οι συγκρούσεις για την επιτυχία είναι φαινόμενο ανησυχίας. Είναι όμως και διάστημα που απειλείται  αυτό που μέχρι τώρα είχατε κτίσει αν αναλλωθείτε σε λύσεις εκτός πλαισίου ελέγχου. Προσοχή για τις γυναίκες του ζωδίου σε θέματα, πατέρα ή συζύγου.

Ευνοϊκές επιρροές:

Κριός: Ο κυβέρνησης σας Άρης κάνει τρίγωνο στον Τοξότη που σημαίνει ανοίγματα σε επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με άτομα του εξωτερικού, με ταξίδια, με νομικά ζητήματα και με σπουδές.
Για τις γυναίκες του ζωδίου γνωριμίες με άτομα που έχουν σχέση με μακρινά μέρη και καταξιωμένους επιστήμονες.

Λέων: Αρκετή δυναμική περίοδος σε θέματα ταλέντων, σκοπών, νέων ερώτων και ερωτικών στιγμών, καθώς με την απασχόληση με επαγγέλματα καλλιτεχνικά, παιδιών και κέρδους π.χ. λαχεία, τυχερά παιχνίδια.
Προχωρήστε μεθοδικά, δεν χρειάζονται υπερβολές ως προς τις απαιτήσεις και τις ερωτικές παρεκτροπές.

Ζυγός: Βοηθητική αυτή η διέλευση, μια που σας βοηθά στην διαχείριση σε θέματα γραφειοκρατίας, εγγράφων, συγγενών, αναζητήσεων και ομιλιών.
Είναι το διάστημα που θα νιώσετε την θετική ορμή και δύναμη ελεγχόμενη ως προς την επίτευξη.

Στα άλλα ζώδια οι επιρροές δεν είναι ουσιαστικές και κινούνται σε μέτρια επίπεδα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου