Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ


Κάθε Πλανήτης έχει μία Ενέργεια κρυφή και φανερή. Δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο με θετικές μόνο προεκτάσεις, γιατί παραβλέπουμε άλλα σημεία του, που μας δίνουν πληροφορίες που τις αφήνουμε εκτός επισκόπησης ως Αστρολόγοι ή αρνούμαστε να τις ενσωματώσουμε ως συμβουλευτική διαδικασία στον άτομο που μας επισκέπτεται.
Αυτή η μη ανάλυση στερεί πολύτιμες πληροφορίες που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν " ευαίσθητες χορδές " , που φέρνουν σε μία ψυχολογική κατάπτωση τον συμβουλευόμενο, γιατί δεν θέλει να του πούμε αυτό που είναι και όχι αυτό που νομίζει ότι είναι.
Η δική μου άποψη σε αυτό το θέμα είναι η Αλήθεια.

Ας δούμε ένα παράδειγμα:
Βλέπουμε σε ένα γενέθλιο χάρτη το Μεσουράνημα να είναι στους Ιχθύς, με καλές όψεις του Ποσειδώνα και σε ζώδιο υποβοηθητικό..
Όταν ερωτηθεί θα σου πει " ασχολούμε ως ελεύθερος επαγγελματίας - έμπορος ''.
Αυτό πιστεύει ότι είναι ο προορισμό του και μάλιστα θα σου πει " για το κέρδος ".
Όταν ερωτηθεί τι άλλο κάνει, θα σου πει " ξέρεις ασχολούμε με την μουσική, γράφω στίχους, νομίζω ότι παίζω κιθάρα πολύ καλά, είμαι αυτοδίδακτος ( σημ: δηλαδή ταλέντο), είχα παίξει σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα, κάποιο διάστημα ήμουν κιθαρίστας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά τώρα ασχολούμαι με το εμπόριο και δεν τα πάω καλά, θα κλείσω το μαγαζί μου ".
Το ρωτάς " αλήθεια τι πιστεύεις ότι είναι το επαγγελματικό σου προσόν και τι έπρεπε να ακολουθήσεις για την επιτυχία σου?  "
Θα σου πει " νομίζω ότι μου ταιριάζει το εμπόριο, μου το λένε όλοι"!!!

Αλήθεια αυτό πιστεύει ότι είναι έμπορας! Πως το ξέρει?  Του το είπαν οι άλλοι!!!
Εσείς βλέπετε ότι είναι έμπορας?
Αν δεν ακολουθήσεις αυτό που σου δείχνει το Μεσουράνημα, έχεις πάρει λάθος μονοπάτι και χάνεις χρόνο για να το " φτάσεις ".
Εδώ πρέπει να του πούμε την Αλήθεια,  αν έρθουμε σε αντίθεση με τους άλλους που του συμβουλεύουν ως ειδικοί.
Το τι θα ακολουθήσει έγκειται στην Ελεύθερη Βούληση του.

Εμείς ως Αστρολόγοι, έχουμε δείξει το μονοπάτι και τον ρόλο του.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ.
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου