Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΥΡΑΝΟΣ 14/10


Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται και μας υποχρεώνουν να αλλάξουμε τα σχέδια μας, όπως και να αναθεωρήσουμε αποφάσεις, που αν είναι βιαστικές ( εν βρασμώ ψυχής) ενδέχεται να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα.
Η επικοινωνία γίνεται δύσκολη με τους άλλους εξαιτίας των πολλών νεύρων που θα μας κατακλύζουν,  λόγω της επιθετικότητας,  λόγω της εριστικότητας που θα μας διακατέχει.
Χρειάζεται λίγο προσοχή , γιατί λόγω της ανεξάρτητης φύσης πολλών από εμάς ή της ανασφαλειάς μας και της ανάγκης μας για αλλαγές, σχέσεις μπορούν να λήξουν ξαφνικά και γρήγορα.
Καλό θα είναι να κοντρολάρουμε όσο μπορούμε τη συμπεριφορά μας , γιατί εκτός των άλλων θα παρουσιαστούν προβλήματα υγείας ( νευρικό σύστημα).
Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του Κριού,  Καρκίνου,  Ζυγού, Αιγόκερου.
Η όψη γινεται στην 26° του Ζυγού απο τον Ερμή ( μοίρα της νίκης) που αναπαραστάται από έναν άνδρα έτοιμο για επίθεση , και την 26° μοίρα του Κριού από τον Ουρανό ( μοίρα της παρακμής) που μας δείχνει έναν άνδρα πλούσια ντυμένο να χάνει το βήμα του και να πέφτει κάτω ......όλο αυτό ερμηνεύεται με ξαφνική ανατροπή της τύχης και πιθανότητα χωρισμού από οικογένεια λόγω της εσωτερικής πίεσης που θα νιώθουμε.
Πιθανότατα να προκληθούν ατυχήματα οδηγώντας, και ίσως κάποια προγραμματισμένα ταξίδια αναβληθούν.
Αποκαλύψεις μέσα από ειδήσεις και συναντήσεις,  όπως και ξαφνικές πληροφορίες με δυσάρεστες αλλαγές ενισχύονται τις μέρες της όψης.
             
         " Μια ευθραύστη ισορροπία"
              ανάμεσα στις απόψεις του ενός και στις 
          μεταρρυθμιστικές ιδέες του άλλου......


Cahya
Ενορατικός Αστρολόγος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου