Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗΣ. 02/10 - 10/10. ΠΑΘΟΣ.

Είναι η βασική όψη του έρωτα και της γοητείας που εκπέμπεις μέσα από κανάλια ερωτισμού, έκσταση του πάθους και αυξημένης επιθυμίας.
Ο άντρας εδώ κάνει την πρώτη κίνηση και η γυναίκα δεν μπορεί να του αντισταθεί, καθώς η επιθυμία είναι κοινή. Η τρυφερότητα το αυξημένο πάθος,  η " λίμπιντο της αμαρτίας ", της " ακολασίας " είναι υψηλή αλλά υπό έλεγχο, λόγω ότι και οι δύο Πλανήτες βρίσκονται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, που αναστέλλει τις παρακτροπές από τα όρια.
Οι σχέσεις που δημιουργούνται δεν έχουν την διάρκεια της πρώτης στιγμής, καθώς βασίζονται περισσότερο στην παράρμηση και λιγότερο στην ουσία.
Ταυτόχρονα έχει δυναμική και στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο Άρης ( επάγγελμα)  παίρνει βοήθειες από την Αφροδίτη ( οικονομικά) . Και μάλιστα αυτή η συνάντηση γίνεται σε ζώδιο της εργασίας ( Παρθένος ), που είναι πολύ βοηθητικός παράγοντας.

Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύς, ζώδια και ωροσκόποι, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μεταξύ της 13ης και 20ης μοίρας, και έχουν προσωπικούς Πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και στις αντίστοιχες μοίρες.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Συμβουλευτική Αστρολογία, Θεραπευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου