Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 01/10 - 04/10. ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.

Θέλεις τον μεγάλο έρωτα? Θέλεις τον απόλυτο έρωτα?
Η όψη της Αφροδίτης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου τα παρέχει, αλλά με μέτρο.
Παρότι σε ένα ζώδιο η Αφροδίτη που δεν την βοηθά, έρχεται όμως ο Πλούτωνας να της δώσει την ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσει πέρα από τα όρια.
Ποιο είναι το όριο? Να ερωτευτείς, να κατακτήσεις, να απολαύσεις όλους τους " χυμούς " της Αφροδίτης με την σταθερότητα του χρόνου και την απαίτηση της τάξης.
Οι επιλογές έχουν μία ουσία που βασίζεται σε σταθερούς ρυθμούς απόλαυσης, χωρίς τις τυμπανοκρουσίες της ασύδοτης ηδονής σε υπερβολές των στιγμών, που δεν οδηγούν πουθενά.
Οι όψεις του Πλούτωνα έχουν μία υπόγεια διαβάθμιση, όσο αφορά τους τρόπους προσέγγισης, καθώς γίνονται με υπόγειο τρόπο για υπόγειο σκοπό.
Εδώ χρειάζεσαι καθαρά συναισθήματα που να έχουν βάθος, όμορφα συναισθήματα και μια δόση δυναμικής εμφάνισης απέναντι στις δυσκολίες της κοινής ερωτικής ζωή σας.
Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική σε οικονομικό επίπεδο, καθώς η Αφροδίτη που σχετίζεται με τα οικονομικά, παίρνει την βοήθεια από τον Πλούτωνα που κυβερνά τον 8ο οίκο και επειδή γίνεται το τρίγωνο σε ζώδια καθαρά επαγγελματικά, τις μεγαλύτερες επιτυχίες θα τις πάρουμε μέσα από εργασιακούς χώρους.

Η όψη επηρεάζει τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύς που έχουν Ήλιο, Σελήνη και Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης μοίρας και της 18ης, καθώς και Προσωπικούς Πλανήτες.

Δεν μας διαφεύγει ποτέ ότι οι όψεις του Πλούτωνα δίνουν μεγάλη δυναμική στην επιτυχία, που στην παρούσα όψη είναι ένας συνδυασμός έρωτα και χρήματος, ένας συνδυασμός που λόγω ότι γίνεται σε ζώδια της Γης, έχει διάρκεια και δεν έχει υπερβολές.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ.
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου