Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Έχετε αναρωτηθεί γιατί σας αρέσει μία συγκεκριμένη χώρα, ή πολλές χώρες χωρίς να τις έχετε επισκεφτεί?

Ότι νιώθετε μία οικειότητα με τους ανθρώπους της και ένα θαυμασμό για τον πολιτισμό της?
Είναι κάτι το απλό και εξηγήσιμο ή ακολουθεί την δοξασία της προηγούμενης ζωής?
Αυτό εξηγείτε μόνο από την γνώση των αρχαίων πάνω στην επαναφορά σε τόπους οικείους στην παρούσα ενσάρκωση, καθώς η ψυχή μεταφέρει τις εμπειρίες της σε κάθε επαννένωση στην παρούσα ζωή.
Για να ανακαλύψουμε την αλήθεια από Αστρολογικής πλευράς χρησιμοποιούμε την Αστρογεωγραφία, ενώ  στην Μεταφυσική και Ψυχολογική διάσταση τις Αναδρομές.
Η εμπειρία για την αγάπη ως προς την χώρα που μας κατακτά ως ψυχική προβολή είναι σημαντική, γιατί σε αυτή την χώρα θα αισθανθούμε πιο οικεία με αποτελέσμα η Ψυχή μας αλλά και η πρακτική εφαρμογή της κατάστασης, να μας οδηγεί στην επιτυχία.
Όμως το Σύμπαν δεν θεωρεί την επανάληψη αυτοσκοπό, αλλά επιβάλλει την εμπειρία μιας καινούργιας περιπέτειας σε ένα άλλο τόπο που συνήθως απεχθάνεσαι τώρα.
Στην Μεταφυσική υπάρχει μία θεωρία ότι η Ψυχή διαλέγει τον τόπο της παρούσας ζωής, ενώ άλλη θεωρία επιβάλλεται στην Ψυχή η χώρα ανάλογα την Καρμική Αποστολή.
Τα χαρακτηριστικά ενός λαού είναι τα ίδια ως προς την σκέψη και την πραγμάτωση, και αυτό φαίνεται ότι όλοι οι άνθρωποι ακολουθούν μία ομοιόμορφη λειτουργία.
π.χ όλοι οι Έλληνες έχουμε πανομοιότυπο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και αυτό ακολουθεί μία διαδικασία ακολουθίας όλων μας προς την ίδια κατεύθυνση επιλογής.
Αυτό δεν αλλάζει με τα χρόνια και όσοι '' ξένοι '' έχουν έρθει σε αυτήν την χώρα, έχουν έρθει ως '' μάρτυρες '' για να δώσουν το δρόμο της αλλαγής σκέψης που στο τέλος γίνονται '' ξένοι '' για να ανταμειφβούν στην επόμενη ενσαρκωσή τους, σε άλλο τόπο αυτή την φορά της επιλογής τους.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου