Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ


Ένα δυνατό σημείο στο Γενέθλιο Χάρτη είναι ο Βόρειος Δεσμός.
Ενώ κοιτάζουμε τα άλλα σημεία στον Χάρτη δεν του δίνουμε την πρέπουσα σημασία, παρόλο που είναι ένα κομβικό σημείο κυρίως σε ότι αφορά την εξέλιξη μας, καθώς επίσης και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε ολοκληρωμένα άτομα, χωρίς να πάρουμε στα χέρια μας την πορεία της ζωή μας και να ακολουθήσουμε το πεπρωμένο μας, χωρίς να εκπληρώσουμε τις επιταγές και τις εντολές του Σύμπαντος μέσω του Βόρειου Δεσμού.
Παρατηρώ ανθρώπους απογοητευμένους, ανθρώπους που έχουν πάρει λάθος πορεία, που αναρωτιούνται το πώς και το γιατί δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε αυτό που πραγματικά θέλουν και το αξίζουν.
Η πραγμάτωση του Βόρειου Δεσμού μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά το πιο σπουδαίο είναι να γίνει εκκίνηση σε ηλικίες που είναι κάτω από τα 45 έτη.
Μετά η ζωή τραβά ένα δρόμο εξαρτώμενη από τον Κρόνο, οπότε τα πράγματα πάνε σε μία άλλη κατεύθυνση, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για επίτευξη τις επιταγής του Βόρειου Δεσμού.

Η Ψυχή έχει έρθει με συγκεκριμένο σχέδιο να ακολουθήσει μία πορεία που διέρχεται ή " ακουμπά " στον Νότιο Δεσμό για να κατακτήσει τον Βόρειο, μέσω του ανθρώπινου νου και την θεωρία της εξελιξιμότητας, ενάντια στις κοινωνικές δεσμεύσεις, τις πατρικές συμβουλές και την οικογενειακή καθοδήγηση.
Όλα αυτά δεν πρέπει να παίζουν κανένα ρόλο παρά να ακολουθείται η " μυστική κατεύθυνση " του Σκοπού.
Όσοι άνθρωποι δεν κατακτήσουν με την βοήθεια του Δία, κυβερνήτη του Βόρειου Δεσμού, δίνοντας μάχη με τον εαυτό τους ως προς την Ουσία, θα φύγουν δυστυχισμένοι.
Δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει και όταν επανασαρκωθούν θα πρέπει να παλέψουν ξανά για το Σκοπό, αυτή την φορά με άνισους όρους και υπέρμετρες δυσκολίες.

Ας κοιτάξουμε στο Γενέθλιο Χάρτη τον Βόρειο Δεσμό μας και ας πάρουμε τις αποφάσεις μας. Μπορούμε..




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ.
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου