Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΩΣΑ

Κάθε επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά ενεργοποιεί όλο το γωνιακό κύκλο του χάρτη, μέσω των οίκων 1,4,7 και 10 που είναι οι οίκοι της ενσάρκωσης.
Αυτό δείχνει και την μεγάλη σημασία των γεγονότων σε παγκόσμιο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο που δημιουργεί ο Πλούτωνας από το 2008, που όσοι από τα Παρορμητικά ζώδια το έχουν βιώσει με καταλαβαίνουν απόλυτα.
Τώρα ετοιμάζεται για την επέλαση του σε σκοτεινά σημεία της Ψυχής που έχουν αφεθεί τα κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας και της προ- ενσάρκωσης.
Τα ζώδια Κριός. Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως που έχουν γεννηθεί από τις 08 έως και τις 14 των αντίστοιχων μηνών, θα έχουν και τις περισσότερες επώδυνες αλλαγές. Πρέπει να δίνουμε σημασία και στον Ωροσκόπο, καθώς στην Σελήνη, Άρη, Ερμή, Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια, από την 14'' έως και την 20'' μοίρα που έχουν όσοι έχουν Πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.
Γενικά πρέπει να πούμε ότι δεν υπάρχει άτομο που δεν θα δει μεταβολές λόγω του Πλούτωνα μέχρι το 2026 στον Αιγόκερω. Αυτό το ζούμε καθημερινά με διάφορους τρόπους, είτε αυτό λέγεται επάγγελμα, είτε οικονομικά, συγγενικά πρόσωπα, θέματα υγείας και ψυχολογικά σύνδρομα ( κατάθλιψη ).

Αυτοί όμως που θα έχουν περισσότερες συνέπειες είναι ο Παρορμητικός Σταυρός, μια που περνά πάνω σε γωνιακούς οίκους που είναι οι πιο σημαντικοί για την ζωή μας.

Έτσι λοιπόν για τους Κριούς θα αλλάξει όλο το επαγγελματικό και κοινωνικό πλαίσιο και θα κατέβουν επίπεδα ξεκινώντας πάλι από την αρχή. Ιδιαίτερα βάλλονται άτομα κυρίως άντρες μεγάλης ηλικίας ή δημόσιοι υπάλληλοι.
Για τους Καρκίνους όλα τα κατάλοιπα της μητρικής φροντίδας και της παιδικής ηλικίας πρέπει να αποκοπούν με πολλούς τρόπους, με δυσμενείς επιπτώσεις σε τομείς καθοριστικούς, όπως η ψυχολογία και ασφάλεια που νιώθουμε από την οικογένεια μας και ιδιαίτερα από την μητέρα.
Οι Ζυγοί θα έχουν επιπτώσεις σε θέματα κατοικίας, καθώς πρέπει να φύγουν από ένα σπίτι με επώδυνο τρόπο π.χ ένα διαζύγιο, είτε με απώλειες συγγενικών προσώπων.
Τέλος οι Αιγόκεροι έχουν να βιώσουν την κάθοδο σε τομείς που τους θεωρούσαν ως υπεροχή και τις επιπτώσεις αυτής της καθόδου σε οικονομικά, επαγγελματικά και υγεία.

Πρέπει όμως να τονίσω ότι μόλις φύγει ο Πλούτωνας από τα παραπάνω ζώδια που αναφέρω, θα αλλάξουν τα πάντα όσο αφορά πως βλέπουν τα πράγματα, θα ξαναβρεθούν στην κορυφή, πιο δυνατοί και μάλιστα πιο ώριμοι.
Τα επόμενα χρόνια αυτά τα ζώδια θα πάρουν πλέον τα ηνία της ζωής και θα δημιουργήσουν ένα καινούργιο μοντέλο ανθρώπινης ύπαρξης, βασισμένο σε δύο παράγοντες. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.
Αυτά τα δύο πάνε μαζί, και τα παραπάνω ζώδια θα περάσουν θέλοντας και μη από αυτό το στάδιο, αφού ο Πλούτωνας για να νικηθεί θέλει και τα δύο και όταν φύγει θα έχουμε αυτά τα όπλα μας.

Για να κυριαρχήσουμε στην ζωή μας και να κυριαρχήσουμε απέναντι στους άλλους και στην αποστολή μας, η ερώτηση που θα μας θέσει ο Πλούτωνας είναι : '' Το σκοτάδι είσαι εσύ και όχι εγώ ''
Αυτά τα λόγια του, θα μας μείνουν και όσοι καταφέρουμε να '' επιζήσουμε '' θα έχουμε το '' αιώνιο ΦΩΣ ''.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ 
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου