Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 16'' ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Πλούτωνας:  Αρχετυπικά συνδεδεμένος με τον Σκορπιό....
Παγωμένη ομίχλη.... Άρχων του κάτω κόσμου...

Αιγόκερως:  φήμη ....φιλοδοξία....καριέρα..
                       αγωνιστής της ασφάλειας...
                       αγωνιζόμενος με τον εξω κόσμο....

Ορθοδρομεί στη 16η μοίρα του Αιγόκερω τη μοίρα της πειθούς –απεικονίζεται με μια λύρα πάνω σε ένα στεφάνι με λουλούδια και χαρακτηρίζεται από την πειθώ που προβάλλει με ευκολία στους άλλους, με γλώσσα αρμονική κ έντεχνη κ με έκφραση ταλαντούχα.
Ο Αιγόκερως συμβολίζει τη φήμη, τη φιλοδοξία, τη δημόσια εικόνα και την κατεύθυνση καριέρας άρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο ,προκειμένου να κρατήσουμε στα σωστά επίπεδα την προσωπική μας ακεραιότητα.
Ο Πλούτωνας είναι η ασταθής δύναμη, και μας λέει ότι όσο περισσότερο προσκολλημένοι είμαστε στο "πίσω" τόσο πιο δύσκολη θα είναι η διαδικασία της αλλαγής.
Όσο πιο βαθιά συνδεδεμένοι είμαστε με δεσμούς, τόσο πιο μεγάλη είναι η αντίσταση της μεταμόρφωσης.
Πρέπει να φύγουμε από μια κατάσταση ζωής που έχει ημερομηνία λήξης, και αυτό  για να επιτευχθεί υπάρχει μόνο ένας τρόπος " η αναγέννηση" – παραδίδεται το παλιό για τη γέννηση του νέου.
Από την άλλη – όσο ο Δίας ο μεγάλος ευεργέτης είναι στο Ζυγό, αυξάνεται η πιθανότητα να έχουμε στο πλάι μας ισχυρούς εταίρους ή αδίστακτους εχθρούς.
Ας βγούμε από το σκοτάδι στο Φώς ! -  μόνο μια λεπτή γραμμή σας χωρίζει από το πόνο προς την ευχαρίστηση......
Για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις ελλείψεις μας, τους φόβους μας όχι πια μέσα από το σκοτάδι,  αλλά έξω στο δυνατό κ εκτυφλωτικό Φώς, και τότε θα κατανοήσουμε πως όλα αυτά φοβόμασταν δεν ήταν τόσο τρομακτικά όσο πιστεύαμε.
Η  ψυχολογική κάθαρση και η ευαισθητοποίηση θα είναι αυξημένη έτσι ώστε να συμβάλει στην αναγέννηση, την ανανέωση, τη θεραπεία και την ευημερία.
Αντιμετωπίζουμε πλέον κληρονομικά θέματα ή οικογενειακά πού για χρόνια ήταν κρυμμένα μυστηριωδώς.
Προβληματικές σχέσεις τερματίζονται – άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης – αφήνουμε  το παρελθόν να πάει στη θέση του και αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.
Αρκετοί θα ζήσουμε τον απόλυτο έρωτα με μία σχέση που θα μας σημαδέψει για πάντα.
Σε πολλούς από μας ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω  ορθόδρομος πλέον,   θα φέρει μεγάλες αλλαγές και σε επίπεδο οικογενειακό σε  σχέση με τους συγγενείς μας – θα γίνουν σημαντικές μετακομίσεις, αλλαγή  διαμονής κ οικίας.
Επίσης αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας μας, αφού αποφασίζουμε να μην είμαστε πλέον συμβιβαστικοί με ανθρώπους , είτε συνεργάτες, είτε συγγενείς,είτε πρόσωπα της οικογένειάς  μας.
Πολύ σημαντική περίοδος για όσους ασχολούνται με επιστήμες που αφορούν τον άνθρωπο, ή τη  μεταφυσική – ευαισθητοποιούμαστε στις ανάγκες και στα λεγόμενα των άλλων – γινόμαστε πιο βοηθητικοί.

     Το μότο και η επιθυμία του του Πλούτωνα είναι:
           "  επιστρέφω στη Πηγή μέσα απ το Φώς"

"You can`t get the treasure unless
          you do there"


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου