Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 9.

Ένας πολύ σημαντικός αριθμός με μία ιδιαίτερη συμβολική και μεταφυσική απεικόνιση είναι ο αριθμός 9.

Είναι ένας αριθμός ο οποίος καθορίζει το τέλος ενός κύκλου, είναι δηλαδή ο αριθμός τους τέλους, της αλλαγής, ο αριθμός που κλείνει ένα κύκλο, είτε αφορά ενναετή κύκλο, είτε αφορά το τέλος του βίου.
Συμβολίζει επίσης τη προσωπική εξύψωση μετά ο πέρασμα όλο των άλλων αριθμών, ο οποίος δίνει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό όσο αφορά τα επίπεδα της ζωής που πρέπει να περάσουμε, για να φτάσουμε έως το τέλος του βίου.
Στην ελληνική αλφάβητο είναι το Θ ( Θρίαμβος, Θάνατος, Θάβω) επίσης το Ρ ( Ρόδα που γυρίζει, Ροή, Ρόλος) .
Είναι επίσης το ένατο γράμμα της λατινικής αλφαβήτου που είναι το Ι καθώς επίσης και το R ( Return) .
Ο αριθμός αυτός συμβολίζει στην εσωτερική έννοια του, ότι ο άνθρωπος έχει περάσει και από τα τρία επίπεδα της ανθρώπινης ενσάρκωσης δηλαδή και από το φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό. Τώρα πρέπει όλα αυτά να τα μεταδώσει και να κάνει μια στροφή όσο αφορά το ενδιαφέρον απέναντι στους άλλους και το χρέος που έχει αφορά στο να μεταδώσει τις εμπειρίες στο κόσμο για όλο τον κύκλο της παρούσας ενσάρκωσης.

Στα θετικά του αριθμού περιλαμβάνεται η διασημότητα, ο αλτρουισμός, καθώς επίσης και η παγκοσμιότητα γιατί ο άνθρωπος έχει εκπληρώσει και τα τρία επίπεδα του μικρόκοσμου.

Τα αρνητικά περιλαμβάνει πόνο, μοναξιά, αποτυχία γιατί έχει εισέλθει σε ένα πεδίο όπου δεν έχει σχέση με το φυσικό πεδίο  (χρήματα, δουλειά, καθημερινότητα) .




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας, Αριθμολόγος.




ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: " Αριθμολογία Αριθμοσοφία Αριθμομαντεία " Τάκης Τσαρόπουλος
 Εκδόσεις Πύρινος Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου