Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ...

Οι Εκλείψεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο συνήθως δύο φορές και χωρίζονται σε Ολική και Μερική.

    Κατά την περίοδο που ξεκινά περίπου 15 μέρες πριν τη μέγιστη μέρα της Διέλευσης δημιουργούν μια ολική ή μερική μετάσταση σώματος και πνεύματος . Ο Ήλιος που έχει σχέση με το " φως της ζωής " που ονομάζεται και συνειδητό έρχεται σε σύγκρουση με το "  μαύρο φως " της Σελήνης που αφορά το υποσυνείδητο .
    Εδώ υπάρχει ένα δίπολο που στηρίζεται όλη η Σοφία της Ψυχολογίας καθώς ο άνθρωπος καλείται να βρει μια ισορροπία και μια αρμονία με την αναπροσαρμογή σε ανώτερες δυνάμεις εξουσίας που έχουν σχέση με το Συμπαντικό Νόμο και επηρεάζουν τους τομείς της ανθρώπινης εκδήλωσης . Η λογική και το συναίσθημα βρίσκονται σε μια ανελέητη σύγκρουση κατεύθυνσης και ρόλων που η αξία του έργων και των πράξεων εξαρτάται από τη Στιγμή .
     Οι Εκλείψεις στα αρχαία χρόνια της θεωρούσαν κακός οιωνός μια που αλλάζουν ριζικά το ανθρώπινο περιβάλλον εξέλιξης, και σε ατομικό επίπεδο αλλά σε παγκόσμιο, με αποτέλεσμα και την κατεύθυνση της ζωής .

 Η επιρροή της Έκλειψης εξαρτάται από την όψη που κάνει με ένα προσωπικό πλανήτη και αυτό ρυθμίζει το μετέπειτα . Μια καλή όψη μπορεί να οδηγήσει σε ένα θετικό σχέδιο ζωής, και το ανάποδο αν η όψη είναι αρνητική, με το χρόνο εκδήλωσης να απλώνεται έως και έξι μήνες μετά την Διέλευση.
     Η ανοχή των μοιρών που δίνουμε εξαρτάται από κάθε αστρολογική σχολή, η συνήθης να είναι 2'' μοίρες, ενώ άλλοι ακολουθούν ανοχή έως και 4'' μοίρες . Στον οίκο που κάνει διέλευση η Έκλειψη δείχνει σε ποιο τομέα της ζωής θα πραγματοποιηθούν οι καθοριστικές εκείνες συνθήκες που θα αλλάξουν τη ζωή μας, είτε σε μία κατεύθυνση θετική  είτε σε μία κατεύθυνση αρνητική . Είναι μια καθοριστική περίοδος που πρέπει να υποστούμε την  αμαρτία των προηγούμενων επιλογών μας και την εξελικτική πορεία του γαλαξία μας, και όλα αυτά να τα ενσωματώσουμε μέσα σε ένα συνειδητό και υποσυνείδητο περιβάλλον, το οποίο πολλές φορές δεν ξέρουμε που οδηγεί .

     Πολλές φορές γίνεται η ερώτηση πρέπει να φοβόμαστε τις Εκλείψεις? Ο φόβος είναι η μεγαλύτερη η αμαρτία ο οποίος πολλές φορές οδηγεί σε μία άγνοια των στιγμών και σε μία κατεύθυνση η οποία είναι λάθος, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η επιρροή στην πορεία στο άγνωστο περιβάλλον, αλλά και σε δρόμους που δεν είναι γνωστούς και δεν είναι εύκολη στην αντιμετώπιση . Οπότε χρειάζεται ένα Σεβασμός απέναντι στο Σύμπαν και στις επιλογές του, καθώς είναι μια εσωτερική κάθαρση η οποία θα μας οδηγήσει σε μία εξελικτική πορεία, η οποία αφορά και το προσωπικό μας Status, αλλά και τι έχουμε να κάνουμε  σε συνάρτηση με την κατεύθυνση του πεπρωμένου μας, που έχουμε πάρει σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης μας και πρέπει να ακολουθήσουμε.
       Ναι, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό γεγονός να δεχόμαστε ως γεγονός πως η πορεία προς το μετέπειτα τοπίο, το οποίο μπορεί να έχεις πολλές κατευθύνσεις αλλά και ουσία, είναι αυτή που μας οδηγεί στο να εκπληρώσουμε την Συμπαντική μας εκλογή στην παρούσα ενσάρκωση στη Γη.

Γιώργος Κανελλόπουλος
Αστρολόγος, Αριθμολόγος, Αναλυτής Ταρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου