Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ : ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Το χρονικό διάστημα που ξεκινά από την ημέρα γενεθλίων μας μέχρι τα επόμενα γενέθλια στην Αριθμολογία ονομάζεται Προσωπική Χρονιά .

    Είναι ο ετήσιος Παλμός που ακολουθεί το άτομο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είναι μία Δόνηση με Συμπαντική Δύναμη για να κινηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ακολουθώντας την Ειμαρμένη με την προσωπική του συμβολή . Είναι η μεταφυσική και ουσιαστική δύναμη να νικήσουμε τα εμπόδια και να γίνουμε εμείς κυρίαρχοι αυτού του χρονικού διαστήματος και όχι να αφήσουμε τις γραμμές ανάτασης και ανάδειξης να περάσουν και να αναζητούμε το λόγο στο Άγνωστο Θεό.
    Το Σύμπαν μας στέλνει ένα Παλμό που μεταφράζεται σε αριθμό, για να ορίσουμε τις κατευθύνσεις μόνοι μας, να διεκδικήσουμε την αυτονόητη δύναμη της παρούσας ενσάρκωσης και να δώσουμε τύχη και δρόμο ευτυχίας την αντίστοιχη χρονιά..

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ την βρίσκουμε με τον εξής τρόπο: ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ + ΜΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ + ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΟΣ.
 Π.Χ. 08/07/2016 = 8+7+(2+1+0+6=9)=8+7+9= 24 = 2+4 =6. Εδώ έχουμε Προσωπική Χρονιά 6.
      Όταν η Προσωπική Χρονιά έχει τον ίδιο αριθμό με το Πεπρωμένο, τότε οι παλμοί ακολουθούν μια διαδρομή επιτάχυνσης, ανύψωσης και σημαντικών αλλαγών που το σύμπαν προσδιορίζει . Αυτή η διαδικασία είναι μία Τελετουργία του νομοτελειακού νόμου της παρούσας ζωής, καθώς υπάρχει μια ακολουθία λόγων και έργων .
      Πρέπει να επιδιώξουμε την ατομική μας Τελειοποιήση μέσα από την επίδιωξη της ατομικής μας ταυτότητας, που μας έχει δοθεί. Είναι ένα μάθημα που καλούμαστε να δώσουμε τις ανάλογες εξετάσεις . Αν πετύχουμε είναι στο χέρι μας. Από κει και πέρα η Ελεύθερη Βούληση είναι ένας Θεϊκός νόμος ..

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1,5,9.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4,7,9.
ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3,5,6.
ΟΙ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2,3,6.
ΟΙ ΠΙΟ ΑΤΥΧΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4,7,9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου