Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΧΡΟΝΟΣ......ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.


Ένα θέμα που μένει άλυτο εδώ και πολλά χρόνια είναι το χρονικό διάστημα που θα γίνει μια επιθυμία, ενα σχέδιο, ένα όνειρο....

      Ο νους βάζει την αφετηρία των συμβάντων σε πραγματικό γήινο χρόνο όμως ο χωροχρόνος που θα συμβεί το όλο σκηνικό κατευθύνεται από τις συμπαντικές δυνάμεις και χρόνους σε συμπαντική διάσταση. Πιστεύοντας ότι ελέγχουμε το χρόνο γινόμαστε ένα γαϊτανάκι παραμυθιού αφού αυτό που έχουμε στο νου,πραγματοποιείτε σε άλλο χωροχρόνο ενάντια στα λογικά πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές του εγκεφάλου.
        Η επιθυμία είναι μια αφερητική έννοια καθώς υπάρχει στο χρόνο, χωρίς όμως να την καθορίζει κανένας γήινος εγκέφαλος, κανένα αστρολογικό δρώμενο στον ακριβής χρόνο. Στην αστρολογία προσδιορίζουμε το φανταστικό χρόνο εκδήλωσης κάθε σκηνικού αλλά με επισφαλή πρόβλεψη ως προς την ακρίβεια. Αυτό γιατί η απεικόνιση της συμπαντικής ροής του χρόνου είναι το άγνωστο βασίλειο της προσμονής.
     
    Η απόσταση μεταξύ επιθυμίας και γεγονότος μπορεί να είναι μικρή αλλά και πολύ μεγάλη καθώς ο συνειδητός νούς προσδιορίζει το συνειδητό τοπίο σε χρόνο φανταστικό. Αυτό διαφαίνεται σε όλες τις ανθρώπινες ενέργειες καθώς αυτό που πιστεύουμε οτι θα γίνει απέχει λίγο έως πολύ από το μέγεθος εκδήλωσης της ενέργειας, από το χωροχρόνο.
           Αυτό οφείλεται στο ότι οι Άνω παίζουν ένα " παιχνίδι " με άλλους κανόνες ενώ εμείς ως " παίκτες " έχουμε αφεθεί στο " γήπεδο της ζωής " να κυνηγούμε εφήμερα μεγέθη, επιλογές του χθες, ανούσιους κανόνες εμπλοκής, δοσμένες συνταγές, ξενικά πρότυπα, δρόμους διαφυγής σε αδιέξοδα, αποστάσεις χωρίς όρια σε ένα παιχνίδι Πουλημένο.
          Ένας μεγάλος δασκαλός μου στην αριθμολογία έλεγε ότι οι επάνω γελάνε μαζί μας, καθώς μας βλέπουν να κυνηγούμε το χρόνο με λάθος προσέγγιση,αφού έχουμε συμβιβαστεί μαζί του και πιστεύοντας οτι θα κερδίσουμε το παιχνίδι μαζί του.
 Εδώ πρέπει να πούμε οτι μόνο οι Τυχεροί ή αλλιώς οι Εξωγήινοι γης και οι Επίλεκτοι έχουν δικαίωμα στο Όνειρο, να τους βγει ο χρόνος επιθυμίας. Αυτό αφορά όμως μειοψηφίες γήινων οι οποίοι έχουν εξαγνιστεί από το προηγούμενο κάρμα και έχουν λάβει το Κλειδί για να εισέλθουν σε μια Πύλη Παραδείσου. Είναι ένας γήινος Παράδεισος που τον βιώνουν όσοι έχουν γνωριστεί με το ανώτερο Θεό, όσοι έχουν δει το Όνειρο.
     

   Αφιερώνεται στην Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου