Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ (4ο μέρος)

Κρόνος στον 7ο οίκο


 Το άτομο με τον Κρόνο στον 7ο οίκο έχει έντονο το αίσθημα της υπευθυνότητας και της δικαιοσύνης, δίνει αυστηρές εξετάσεις ωριμότητας και πειθαρχίας στις προσωπικές του σχέσεις. Το άτομο φοβάται τη δέσμευση γι αυτό προχωρά σε γάμο σε προχωρημένη ηλικία ,
ιδιαίτερα σε περιπτώσεις άσχημων βιωμάτων της παιδικής ηλικίας που ανακλώνται μέσα από τις σχέσεις με το άλλο φύλο.
 Αν δε ξεφύγει από τα βιώματά του επιλέγει ένα σύντροφο μεγάλης ηλικίας ή ένα σύντροφο καταπιεστικό, συντηρητικό και περιοριστικό αδυνατώντας να απεγκλωβιστεί από αυτό που του συμβαίνει με αποτέλεσμα να έλκει τη μιζέρια, την απαισιοδοξία, τη συναισθηματική και υλική τσιγκουνιά.
  Όλα αυτά χρειάζονται ένα χρονικό διάστημα για να πάρουν μια πιο σταθερή και ισορροπημένη μορφή, συνήθως μετά τα πρώτα τριάντα χρόνια της ζωής του ατόμου. Τέλος να αποφεύγονται οι δικαστικές διενέξεις.

Ουρανός στον 7ο οίκο

  Η ανεξαρτησία, η ελευθερία, η εναλλαγή καταστάσεων και γενικά η ελεύθερη έκφραση του ουρανού έρχεται σε αντίθεση με τη δέσμευση του 7ου οίκου. Το άτομο δεν ανέχεται τις προβλέψιμες σχέσεις  και αποζητά μια εκκεντρική σχέση όσον αφορά την ηλικία, το φύλο, το κοινωνικό status. Επιπλέον το άτομο έχει την τάση να μεταπηδά από σχέση σε σχέση μέχρι να βρει το ακραίο, με αποτέλεσμα να μπερδεύει τους άλλους με την απρόβλεπτη συμπεριφορά του.
  Θεωρείται συμπληρωματικά με δυσαρμονικές όψεις Σελήνης, Κρόνου, Ήλιου και Αφροδίτης, ως βέβαιο διαζύγιο. Αναζητά επίσης ένα σύντροφο με προσωπικά προβλήματα, παντρεμένο ή χωρισμένο, κι άλλες πιο ακραίες μορφές , που το άτομο εύκολα ερωτεύεται. Το καλύτερο που μπορεί να φέρει ο Ουρανός εδώ είναι ένας ''απρόσκλητος'' σύντροφος σε μια στιγμή ηρεμίας και επιθυμίας για απομόνωση.

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ωραιο θεμα!!περιμενω και τους πλανητες στους υπολοιπους οικους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή