Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ανάδρομοι Προσωπικοί Πλανήτες 2022


 Μέσα στο 2022 τρεις σημαντικοί πλανήτες, που χαρακτηρίζονται και προσωπικοί, γίνονται ανάδρομοι δυσκολεύοντας κάποια σημεία όσον αφορά την καθημερινότητα, τις σχέσεις, τα οικονομικά μας και τα επαγγελματικά μας.
Αυτά τα διαστήματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς θα επαναφέρουν προβλήματα προηγούμενων χρόνων, καθώς επίσης και θα γίνει μία επαναπροσέγγιση των πραγμάτων πάνω σε πιο σωστές βάσεις, αφού ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά ή κάποιες καταστάσεις που δεν είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα.

Ανάδρομος Ερμής 

  • Η πρώτη αναδρομική φορά του, ξεκινά από τις 15 Ιανουαρίου και από την 10*14 μοίρα του Υδροχόου για να φτάσει έως την 05 Φεβρουαρίου στην 24*22 μοίρα του Αιγόκερω.
  • Η δεύτερη αναδρομή του ξεκινά στις 12 Μαΐου και από την 4*42 μοίρα των Διδύμων και επεκτείνεται έως τις 3 Ιουνίου στην 26*08 μοίρα του Ταύρου.
  • Η τρίτη αναδρομή του ξεκινάει από τις 11 Σεπτεμβρίου και από την 8*50 μοίρα του Ζυγού και τελειώνει στις 2 Οκτωβρίου του 2022 στην 24* 11 της Παρθένου.

Αυτά τα χρονικά διαστήματα πρέπει να αναθεωρήσουμε καταστάσεις οι οποίες είχαν μία εμπλοκή στις σχέσεις μας, στις σκέψεις μας, στην επικοινωνία μας, με ανθρώπους που είχαμε να τους δούμε πολύ χρονικό διάστημα και θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Να ταξιδέψουμε σε μέρη που είχαμε επισκεφτεί ξανά, και μας δημιουργούν μία ιδιαίτερη ευχαρίστηση, και βέβαια να εξερευνήσουμε κάθε τι που μας δίνει νέα στοιχεία στη διάθεσή μας. Να κλείσουμε οτιδήποτε αφορά γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Προσοχή βέβαια σε αγορά αυτοκινήτου, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς επίσης και στις οδικές μεταφορές.
Αυτό το χρονικό διάστημα δεν κάνουμε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Προσέχουμε τις μετακινήσεις μας και δεν παίρνουμε αποφάσεις οι οποίες είναι κάτω από βιασύνη και ένταση.


Ανάδρομος Άρης

Ο Άρης γίνεται ανάδρομος στις 31 Οκτωβρίου 2022 και στην 25* 36 μοίρα των Διδύμων έως τις 14/01/2023 στην 8* 09 μοίρα των Διδύμων.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να αναβάλλουμε σημαντικές δράσεις να κλείσουμε οτιδήποτε μας δημιουργεί μία νευρικότητα και μία παλιά διαμάχη που έχουμε με κάποιον άλλον άνθρωπο.
Να βάλουμε τις σκέψεις μας κάτω από ένα καινούργιο πλαίσιο όσο αφορά τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής. Δεν πρέπει να παίρνουμε βιαστικά καμία απόφαση και να μην προχωρούμε σε μία θεραπεία η οποία δεν είναι ελεγχόμενη από πολλαπλούς παράγοντες. 
Χρειάζεται προσοχή στην αγορά αυτοκινήτου και ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού καθώς και στην συμπεριφορά μας απέναντι σε ανθρώπους, κυρίως μέσω των σκέψεων, που μας έρχονται από το πρόσφατο παρελθόν.
Ζητήματα υγείας, κυρίως με πνευμόνια και εγκέφαλο, πρέπει να προσεχθούν και κάθε τι που μας κάνει να χάσουμε την ηρεμία μας και την συγκέντρωσή μας. Κάθε επιπολαιότητα θα έχει κόστος.

Ανάδρομη Αφροδίτη 

Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη από τις 20/12 / 2021 και θα παραμείνει γύρω στις 30 Ιανουαρίου 2022 φτάνοντας στην 11* 07 του Αιγόκερω.

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας, να δούμε τι είναι αυτό που πάει λάθος και αν μπορούμε να συνεχίσουμε ή να οδηγηθούμε σε έναν χωρισμό. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αυτή την κατάσταση και να πάμε σε ένα σημείο το οποίο θα δούμε αν η επανασύνδεση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να λειτουργήσει.
Παράλληλα στο πεδίο το οικονομικό πρέπει να αναζητήσουμε τις λύσεις εκείνες που μπορούν να μας επιφέρουν θετικό πρόσημο. Μετά να δούμε τι ήταν αυτό που έχουμε αφήσει πίσω και δεν μπορεί να δώσει άλματα επαγγελματικά και επιχειρηματικά που θέλουμε να τρέξουμε. Σημασία πρέπει να δώσουμε στην επαγγελματική μας και οικονομική μας εξέλιξη και να δούμε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο, εισερχόμενοι με όλο το νοητικό μας πεδίο μέσα στη σύγχρονη εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Στο να βρούμε λύσεις πάνω σε αυτό το πλαίσιο και να ζυγίσουμε εκείνες τις ιδέες, τις προτάσεις και τους επαγγελματικούς στόχους που γίνονται πιο προσιτοί και επικερδείς στο σημερινό περιβάλλον.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου