Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Έκλειψη Σελήνης Νοεμβρίου στο Ταύρο. Επιδιώκοντας το Καλό


 Όλος ο Νοέμβριος μας υπενθυμίζει την διαδικασία στο να ευθυγραμμιστούμε με τον καρδιακό μας παλμό και με τον παλμό της γης.

Μπορούμε να αφιερώσουμε κάποιο χρόνο στο να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας και με την φύση, να αγκαλιάσουμε τυχόν '' ραγισμένες '' καρδιές και να δουλέψουμε παραπάνω συνειδητά.

Και βέβαια πάνω στην Έκλειψη στον Ταύρο αυτό πρέπει να γίνει μια που οι Εκλείψεις αντιπροσωπεύουν κάποιες πύλες μεταμόρφωσης και αφύπνισης για αυτό φέρνουν και κάποια γεγονότα στη ζωή μας τα οποία χαρακτηρίζονται ως μοιραία. Γιατί αυτά γίνονται γρήγορα και ξαφνικά και οι αλλαγές μπορεί να είναι αργές και να παραμείνουν εβδομάδες και μήνες.
Οι εκλείψεις δημιουργούν κίνηση και πρέπει να κάνουμε άλματα, να δημιουργήσουμε καταστάσεις και ιδέες εκείνες για να μας πάνε μπροστά.
Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο είναι η πρώτη από τις εκλείψεις που έχουμε βιώσει το 2003 -2004. Οι εκλείψεις είναι το σημείο εκείνο που μας δημιουργεί μία εκδήλωση και αυτό είναι ένα ξεκίνημα μια που από δω και πέρα οι εκλείψεις θα συνεχίζονται να γίνονται στον άξονα Ταύρου / Σκορπιού.
Γυρνώντας πίσω πρέπει να σκεφτούμε τις αλλαγές που έχουν γίνει τότε στη ζωή μας, ίσως χρειάζεται μία παραπάνω αφύπνιση και μία προετοιμασία στο να ξαναδούμε κάποια πράγματα, θέματα, μοτίβα και γεγονότα, που είχαν δημιουργηθεί τότε για να πάρουμε ιδέες. 
Η Αφροδίτη είναι πολύ ενεργή στην έκλειψη αυτή, μια που είναι φυσικός κυβερνήτης του Ταύρου και κυριαρχεί πάνω σε ζητήματα καρδιάς, αγάπης, οικονομικών και επαγγελματικών μια που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Η Αφροδίτη μιλά για αφθονία, αυτό που θεωρούμε εμείς άξιο και οτιδήποτε σχετίζεται με τη ζωή μας, τις σχέσεις μας, το γάμο μας, ο οποίος αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει ένα σταθερό έδαφος γιατί διαφορετικά θα εκπέσει.
Αν δούμε ότι οι στάσεις μας και οι πεποιθήσεις μας εμποδίζουν να δημιουργήσουμε βαθύτερες και πιο στενές σχέσεις πρέπει να τις αλλάξουμε.
Πρέπει δηλαδή να πάμε σε μία διαδικασία στο να εργαστούμε πάνω στην αγάπη, στον εαυτό μας, στην τόνωση των συναισθημάτων και της αυτοεκτίμησης.
Πρέπει να γίνουμε ευγενική με τον εαυτό μας, να επεκτείνουμε βασικά στοιχεία της εκκίνησης και της αφύπνισης για να μπορούμε να τα εκδηλώσουμε με τις ίδιες συχνότητες και προς τους άλλους.
Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε την Έκλειψη Σελήνης ως αφετηρία εκκίνησης με μία βαθύτερη και μία πιο πλούσια αγάπη, ξεκινώντας πάντα από τον εαυτό μας και ανοίγοντας όλο το εύρος των δυνατοτήτων μας και των πιθανοτήτων εκείνων που οι Δεσμοί της Σελήνης θα επιφέρουν τους επόμενους μήνες.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου