Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 28/08

 


Από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς.
Μία ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού, του Ιχθύ, όπως του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερου δευτερευόντως, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 17η έως την 21η μοίρα.
Είναι ένα διάστημα το οποίο υπάρχει μία έντονη ευαισθησία όσο αφορά κοντινά σου πρόσωπα ή πρόσωπα που σχετίζονται με το περιβάλλον σου. Νοιάζεσαι περισσότερο για τη φροντίδα και την αγάπη απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάς, ενώ δείχνεις πιο μεγάλο ενδιαφέρον πάνω σε οικογενειακές υποθέσεις.
Βοηθά πάρα πολύ αυτή η όψη στο να έρθεις σε επαφή με τη θάλασσα και ουσιαστικά εκεί είτε να τα περάσεις όμορφα, είτε να βρεις ένα ονειρικό έρωτα. Η συμπόνια, η καλοσύνη πρέπει να υπάρχει στη ψυχή σου αυτό το χρονικό διάστημα και μάλιστα αυτό να εκφράζεται με ένα τρόπο και με λόγια που θα θεραπεύουν τους άλλους.
Η προσοχή έγκειται ότι εδώ η Αφροδίτη μια που σχετίζεται με θέματα ερωτικά και οικονομικά μπορεί να δημιουργήσει μία ψευδαίσθηση εξαιτίας του ανάδρομου Ποσειδώνα που μπορεί να οδηγήσει σε μονοπάτια τα οποία στο δρόμο σου να συναντήσεις προβλήματα ουτοπίας ή ονείρου.
Όμως υπάρχει η στιγμή στην οποία η ψυχή μαλακώνει, οι επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και ιδιαίτερα αυτές που αναβλύζουν από τα βάθη της ψυχής, οπότε καλείσαι να μπορέσεις να τις διαχειριστείς και όχι μόνο αυτό αλλά να τις γιατρέψεις, να αναδείξεις τις επιθυμίες στην επιφάνεια και να τις δεις ή να τις εξομολογηθείς στους άλλους.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου