Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ


Στην σύγχρονη Αστρολογία κατατάσσουμε αυτή την Αφροδίτη σε μία Αφροδίτη του στυλ γυναίκα " νοικοκυρά με πρόσθετη ασφάλεια ".
Πράγματι αν υπάρχει στο Γενέθλιο χάρτη δείχνει τάση προς μία γυναίκα που είτε την διεκδικούμε, είτε έτσι παρουσιάζεται η ίδια σαν γυναίκα που μπορεί να δώσει μητρική ασφάλεια, δηλαδή λειτουργεί , ως μεγάλη Μητέρα. 
Μπορεί να μαγειρεύει, να ασχολείται με το σπίτι, να προσφέρει ασφάλεια, συναίσθημα και να επιζητά την αγάπη της ασφάλειας όπως αυτή την νιώθει ή νομίζει ότι αυτό την ευχαριστεί περισσότερο.
Ασχολείται με την οικογένεια, φροντίζει για τα οικονομικά του σπιτιού και την ενδιαφέρουν οι επενδύσεις σε ακίνητα.
Όλα αυτά όπως προείπα είναι δείγματα από την επεξήγηση που μπορεί να δώσει η σύγχρονη Αστρολογία σε αυτή την Αφροδίτη.

Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα και δίνουμε ολοκληρωμένη επεξήγηση? Μήπως κρύβουμε πράγματα που ίσως μα δημιουργήσουν κακές εντυπώσεις γι αυτή την Αφροδίτη ?

Ας δούμε τι αναφέρει ο μεγάλος Αστρολόγος Άλαν Λίο:

Μας λέει λοιπόν ότι όσοι έχουν την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι άστατοι στις σχέσεις τους και μέχρι να μπορέσετε να κάνετε την επιλογή που θα σας αγγίξει δημιουργείτε πολλές σχέσεις.
Έχετε κλίση σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και μάλιστα σε άτομα που έχουν ερωτικές σχέσεις με άλλους. Μπορείτε να γνωρίσετε το άλλο άτομο σε ένα ταξίδι. Έχετε μία κλίση με άτομα που δεν ανήκετε στην ίδια κοινωνική τάξη με εσάς. Πρέπει να αποφεύγετε την έντονη προσκόλληση σε ευμετάβλητες μορφές συναισθήματος, σε ασταθείς παράγοντες ως προς την διατήρηση των σχέσεων και όλα αυτά να οδηγούν σε απογοητεύσεις και θλίψεις γύρω από τα αισθηματικά σας. Επίσης δέχεστε εύκολα τα συναισθήματα των άλλων χωρίς την αναγκαία προσοχή με αποτέλεσμα να επηρεάζεστε εύκολα χωρίς να υπολογίζεται το κόστος.


Διαβάζοντας τα παραπάνω βλέπετε ότι δεν μένουμε σε επιφανειακές απόψεις γύρω από την θέση της Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά εισχωρούμε σε πιο εσωτερικούς δρόμους που για λόγο ευκολίας και εύκολης αποδοχής δεν εξετάζουμε στην μοντέρνα Αστρολογία.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου