Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 21/09


Πάνω στην Φθινοπωρινή ισημερία ο Δίας συναντά για τρίτη φορά με τετράγωνο τον ανάδρομο Ποσειδώνα.
Μια όψη ιδιαίτερα σκληρή για αυτούς που '' χάνονται στην μετάφραση '' ή ζουν το καθημερινό τους όνειρο.
Επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν εκεί Προσωπικούς Πλανήτες, ωροσκόπο και Μεσουράνημα από την 15* έως την 20* μοίρα.
Η ψευδαίσθηση είναι στο φόρτε της και η παραπλάνηση μέσω του ονείρου που υπάρχει στην κατά φαντασίαν εκδοχή.
Άλλοι το παίζουν θύματα, άλλοι περιπλανώνται σε λιμάνια, άλλοι καταφεύγουν σε ψυχότροπες ουσίες, ενώ άλλοι το ρίχνουν στις ψυχότροπες διαστάσεις.
Η φιλοσοφία παίρνει μια μορφή παρανοϊκής καθίζησης, προβάλλουν υπέρτατοι κριτές, άβαταρ την " κακιάς ώρας ", οτιδήποτε ξενικό θυμίζει το '' χάραγμα του απείρου '' .
Οι μελωδίες παίρνουν μια άλλη μορφή, οι καλλιτέχνες με τα προβλήματά τους, οι ποιητές σε απόγνωση, οι ενορατικοί βλέπουν " περίεργα όντα ", οι εναλλακτικοί παρουσιάζουν την " άλλη διάσταση ", οι κληρικοί ερμηνεύουν '' τας γραφάς ''  κατά το τετριμμένο και το απροσδιόριστο.
Ο καθένας προσπαθεί να παγιδεύει τον άλλον " για το καλό του ", η παιδεία γίνεται αντιπαιδεία και όλα βολεύονται όπως να είναι.
Υπάρχει κάτι καλό?
Ναι, να ξεχωρίσουμε την ''  ήρα από το στάρι ''  ( όπως μας μίλησε Εκείνος ), να καταλάβουμε ότι χωρίς πνευματική ζωή όλα ανακυκλώνονται μεταξύ του λίγου και της απόγνωσης.
Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δούμε που πάμε αυτό το Πλανήτη και που πάμε ταυτόχρονα και την ζωή μας.
Ας ανακαλύψουμε το εσώτερο φως που μας έχει δοθεί....



Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου