Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 13/09




" Ψάχνοντας το άλλο βρίσκεις το εγώ σου "


Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου σε όψη συνόδου, να δίνουν κάτι παραπάνω από Αγάπη.
Είναι η μυστηριακή αγάπη, το άπιαστο όνειρο που πιστεύεις, αλλά δεν είχες ακουμπήσει σε αυτό. Είναι ευκαιρία τώρα που ο Ερμής σε βοηθά να ξετυλίγεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να εκφράσεις την Αγάπη.
Αν είσαι καλλιτέχνης να δημιουργήσεις στην σκέψη σου το επόμενο έργο σου, να αξιοποιήσεις το ταλέντο στο τραγούδι, να χειριστείς επικοινωνιακά καλύτερα την αγάπη και τα οικονομικά σου, να κάνεις την υπέρβαση με την φυγή από την πραγματικότητα.

Οι γνωριμίες αυτό το διάστημα χαρακτηρίζονται από μία δοτικότητα, σαν προσφορά στην ουτοπία της Αγάπης αλλά και έκφραση βαθιών ακατανόητων συναισθημάτων.
Και οι δύο πλανήτες σε ζώδια της Γης, δημιουργούν ένα καινούργιο συναισθηματικό κόσμο, σε γήινη μορφή και με κατανόηση των στιγμών.
Θα αναρωτηθείς αν αξίζει η Αγάπη, όταν έχω βιώσει τον πόνο. Αυτός ο πόνος, είναι πόνος Αγάπης. Το ξεχνάς πάντα κάθε φορά που πλησιάζεις τον άλλον, και έρχεσαι σε ερωτικό κρεσέντο. Νομίζεις, επειδή δουλεύεις στο συναισθηματικό σου πεδίο, ότι όλα είναι ένα αιώνιο και αδιαίρετο.
Αυτή η πίστη είναι για τους μυημένους ή όλους αυτούς που βίωσαν τον ολοκληρωτικό έρωτα .

Αξίζει όμως να προσπαθήσεις να ανοιχτείς έξω από την καθημερινή σου ενασχόληση, ψάχνοντας για εμπειρίες. Το στημένο είναι ορφανό. Το ανεξερεύνητο είναι πάντα δημιουργικό.

Άλλη μία όψη θετική για τους Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους που έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από την 20* έως και την 28* μοίρα.
Επίσης δίνει εξελίξεις στον Μεταβλητό Σταυρό και σε όσους έχουν αυτή την όψη στο Γενέθλιο τους Χάρτη.



Σελήνη
Μεταφυσικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου