Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗΣ 02/09


Η όψη της δύναμης και της απελευθέρωσης από τα δεσμά. Για να φύγεις με ιλιγγιώδη δύναμη να ενεργοποιήσεις όλο σου το δυναμικό πεδίο. Τώρα μπορείς. Αν πιστέψεις ότι αξίζει να κατευθύνεις την ζωή σου, να πάρεις στα χέρια σου τις εξελίξεις και να διαμορφώσεις μία άλλη επενδυτική άποψη ως μάνατζερ του εαυτού σου.
Η όψη συνόδου Ήλιου / Άρη είναι πολύ δυνατή όψη για τους δυνατούς και ενώ δεν λέει τίποτα για τους αδυνάτους. Δεν είναι παθητική άποψη ή κατεύθυνση είναι το πέρασμα από μία εποχή στην άλλη μέσα από προσωπική ελευθερία, πείσμα , απόφαση, θέληση, μία όψη εκτός ορίων.

Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του πρώτων ημερών πάρτε την ζωή στα χέρια έως τις 08/09 και διεκδικείστε ότι σας αξίζει. Επίσης όσοι έχετε Προσωπικούς Πλανήτες και Ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η απελευθέρωση μπορεί να έρθει μέσα από εργασία, με την βοήθεια ενός καταξιωμένου, με προσωπική προσπάθεια, με την βοήθεια του πατέρα ή συζύγου. Επιφέρει επίσης γερή κράση, καλή υγεία και ιδιαίτερη δυνατότητα επίλυση προβλημάτων.
Για τους άνδρες των ζωδίων βοηθά κυρίως επαγγελματικά, ενώ για τις γυναίκες και ερωτικά.
Δεν δικαιούμαστε να χάνουμε ως άτομα την απαίτηση τέτοιων όψεων και ιδιαίτερα όταν νιώθουμε αδυναμία και έλλειψη ικανοτήτων.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου