Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ



Ένας άλλος Πλανήτης προστίθεται στους ανάδρομους Κρόνο και Πλούτωνα.
Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί και αυτός ανάδρομα από τις 21/06 έως και τις 27/11 από το ζώδιο των Ιχθύων που εξάλλου τον κυβερνά. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύ τους είναι μεγαλύτερη και μάλιστα σε κάποια ζώδια ήταν καταστροφική.
Ευτυχώς το επόμενο διάστημα δεν κάνει δύσκολες όψεις με τους εξωκρόνιους Πλανήτες παρά ένα τετράγωνο με τον Δία.
Είναι λοιπόν ένα διάστημα που θα επαναβεβαιώσουμε αν η διαίσθηση μας, η μεταφυσική μας προσέγγιση, τα όνειρα μας, η ψυχολογία μας, τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα, αλλά και οι καταχρήσεις μας που βρίσκονται. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει γιατί ο Ποσειδώνας δουλεύει στο ασυνείδητο και προσεγγίζει το " καλυμμένο ". Δεν φαίνεται η ένταση που αυτό τον περιβάλλει αλλά η ονειρική του μορφή.
Π.χ. έχω ένα όνειρο που αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στην πράξη? Μήπως είναι μία δική μου ουτοπία στην συνειδητή του μορφή? Και εδώ βρίσκεται η δυσκολία στην προσέγγιση εκείνης της ιδεατής σκέψης που ολοκληρώνεται σε πράξη.
Σε αυτή την οπισθοδρόμηση δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ένστικτα και την αίσθηση ανεξέλεγκτα. Οι δρόμοι του Ποσειδώνα είναι αβέβαιοι και ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται στο ζώδιο του που τον κάνει πιο οικείο στο να εγκλωβιστεί στις " θάλασσες της απάτης ". Αυτό ξεκινά στο να ξεκινήσω από ένα τσιγάρο π.χ. και να επεκταθώ στην χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ή να πιστέψω ότι όλα είναι " αγγελικά πλασμένα " και να μείνω ακίνητος στα πάθη της ύπαρξης.

Όλα αυτά χρειάζονται προσοχή τώρα με την αναδρομή, ακόμα και το τρίγωνο με τον Δία αν δεν το δούμε ως μετάβαση στην πνευματικότητα και το δούμε ως επέκταση στα πάθη μας.
Είναι άξιο, το να έρθουμε σε επαφή με το υγρό στοιχείο και μια που αναδρομή ξεκινά στο διάστημα του καλοκαιριού είναι απαραίτητο το να ισορροπήσουμε συναισθηματικά με το να καταπραύνουμε πόνους, απατηλά όνειρα, λάθος υποσχέσεις και πειρασμούς.
Κερδισμένοι με προσοχή τα ζώδια του Νερού και της Γης που έχουν Πλανήτες, Σελήνη και Μεσουράνημα από την 15"η έως την 20"η μοίρα.





ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου