Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ 21/01


                                                           " Αιχμηρή Πρόκληση "

Δύο αιώνιοι εχθροί αντιμέτωποι, με τον Άρη ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και παρορμητικό, έναντι του φιλόδοξου και αδιάλλακτου Κρόνου.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή την όψη είναι η άθληση του μυαλού αλλά και του σώματος  για εκτόνωση...
Επιθετική αλλά και δυνητικά πειθαρχημένη η σύγκρουση των δύο, απαιτεί θάρρος και αντοχή.
Στη χειρότερη περίπτωση ο άκρατος και καταπιεσμένος θυμός αν δεν εκραγεί θα καταθλίψει τον εαυτό σου, αν δεν ανακαλύψεις την δύναμη της πραγμάτωσης μέσα σου - πέρα από τη συνηθισμένη - που δεν τα παρατάς αν δεν κερδίσεις.
Η υπεροχή και η διάκριση έρχεται να αποζημιώσει μια πεισματώδη προσπάθεια μέσα από οδύνες και σκληρό κόπο μας δείχνει η 13* του Κριού για τον Άρη...η μοίρα της ανταμοιβής , παρουσιάζοντας ένα αρσενικό στη κορυφή ενός βουνού να φωτίζεται από τον Ήλιο που δύει, κρατώντας στο ένα του χέρι ένα ραβδί και στο άλλο μια κορώνα.
Όσο για την 13* του Αιγόκερου για το Κρόνο πρόκειται για ένα χαραχτήρα φιλόδοξο και δραστήριο που προσπαθεί και εκείνος για τη κατάκτηση...η μοίρα της φιλοδοξίας.
Άρα έχουμε μια τροποποίηση του όλου σκηνικού για σένα και προσαρμοστικότητα μέσα από έντονη τη τάση διαφωνιών και διαφορών.
Αν υπάρξουν και απροσδόκητες καθυστερήσεις ή δυσκολίες θα είναι γιατί έχεις υποτιμήσει πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές λάθος!
Μετέτρεψε τους περιορισμούς σε οφέλη και άσε την ανυπομονησία σου στην άκρη .
Ρεαλιστικά αλλά όχι απαισιόδοξα σταμάτα να παραμένεις γειωμένος σε ότι παρουσιάζεται ως εφικτό και προσπάθησε για το ανέφικτο αφού έχεις τη δύναμη και την εξουσιοδότηση του Άρη, αλλά και τη σταθερότητα του Κρόνου!.



                                                                         Cahya
                                                               Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου