Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ 01/11 - 27/11

                                                     
                                                                       " Λάμψη Αισιοδοξίας "

Αναδυόμενη από τα βάθη του κάτω κόσμου η θεά Αφροδίτη διασχίζοντας και σπάζοντας τα όρια του Σκορπιού φιλοξενείται πλέον για ένα μήνα περίπου στη φωλιά με τα βέλη και τη φαρέτρα  του Τοξότη με ανεμελιά , ζωηρότητα και αυθορμητισμό.
Μια ιδιαίτερα ευνοική περίοδος που θα μας δώσει την ευκαιρία, με προθυμία να μάθουμε από τα λάθη μας, καθώς και τη δυνατότητα να δούμε πόσο μπορούμε να επεκταθούμε πνευματικά με τη βοήθεια του διαβάσματος ή μέσω ενός ταξιδιού ....
Η Αφροδίτη στο Τοξότη - για όσους την υποτιμούν - να θυμίσω πως είναι ''εξαιρετική ιπποδύναμη'', εκτιμώντας την αλήθεια , ρισκάροντας στην περιπέτεια, μοιράζοντας τις εμπειρίες της μέσω των σχέσεων, με άγγιγμα υπερβολής για αχαλίνωτο φλερτ, καθώς και μια επικίνδυνη προσέγγιση του ύφους.
Όταν αυτό το χαριτωμένο πλάσμα αναμειγνύεται με το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη , τότε όλα παίρνουν τη μορφή της περιπέτειας, του χιούμορ, της εξερεύνησης της ζωής και της αγάπης σε ένα ατελείωτο ταξίδι.....
Αποφασιστική και με έμπνευση, η διαίσθηση της ακολουθεί ένα λογικό μονοπάτι...ευγενική και γενναιόδωρη, δίνεται ψυχή και σώμα επιθυμώντας την αληθινή αγάπη.
Άμεση, ειλικρινής, τολμηρή και με αμβλύ λόγο, που για πολλούς μοιάζει επιθετικός ή εγωιστικός , δηλώνει την άποψη της με απλότητα και την επιβάλει κιόλας.
Όποια συμπεριφορά κτητική ή προκλητική ή και αυταρχική είχε όσο βρισκόταν στο Σκορπιό και σε θέση αδυναμίας, έρχεται να καταλαγιάσει τώρα στο Τοξότη.
Η συμπεριφορά της γίνεται φιλική όπου ανοίγουν πόρτες και κάνει τους άλλους να την προσέξουν και να την πλησιάσουν αλλά μέχρι εκεί....γιατί έχει ένα θέμα με τον ιδιωτικό της χώρο που τον θεωρεί ''ιερό'', και αλίμονο σε όποιον την ενοχλήσει....
Έχοντας και τον Δία φιλοξενούμενο στον Τοξότη για όλη τη χρονιά, αλλά και κυβερνήτη του, η Αφροδίτη παίρνει από τις ιδιότητες του όπου και οι δύο με αμοιβαία αποδοχή φλερτάρουν με την επιτυχία σχεδόν σε όλους τους τομείς.
Με πίστη οδηγείται στην αναζήτηση του απίθανου αν όχι του αδύνατου....
Η Αγάπη της αναζήτησης, ο ιδεαλισμός και η πίστη θα την οδηγήσουν στο χρυσό κουτί στο τέλος κάθε Ουράνιου Τόξου....είπε κανείς πως δεν υπάρχει?....για την Αφροδίτη στο Τοξότη πάντα υπάρχει η συνέχεια!.....


                       ''Εμπόδιο είναι αυτό που βλέπει 
                              κάποιος, όταν πάρει τα μάτια του 
                           από το στόχο''



                                                  Cayha

                                     Ενορατική  Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου