Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό θέλει να μας δείξει ότι τι σκοτάδι μπορεί να γίνει Φως και το ανάποδο. Αυτό σημαίνει ότι η ψυχή πηγαίνει ένα ταξίδι. Η πορεία είναι επιλεκτική και επικεντρώνεται στο να μετουσιωθεί σε Πνεύμα. Λίγο δύσκολο εδώ αλλά αναγκαίο.
Ο Σταθερός Σταυρός που θα ζοριστεί πρέπει να μυηθεί στο ότι ο Διάβολος, το Σεξ και το Χρήμα είναι το ίδιο. Αν δεν το πιστέψεις αυτό δεν μπορείς να περάσεις στο " επάνω κόσμο ". Πόσο κακό είναι αυτό?
Δεν το ξέρουμε πριν το Τέλος. Τότε που η ψυχή θα φύγει για το " τελευταίο ταξίδι ".
Τότε θα περάσει μέσα από τις Συμπληγάδες Πέτρες για να διαβεί στο αόρατο .
Ίσως και να μην κατέβει ποτέ ξανά μέσα στο Φως. Ίσως να της αρέσει για πάντα το σκοτάδι.

Οι Σκορπιοί θα προσπαθήσουν να " αποδράσουν " από το σκοτάδι για να δουν και την άλλη πλευρά. Αν τα καταφέρουν εξαρτάται από τις αντοχές τους απέναντι στο σημείο που υποφέρουν. Αυτή ονομάζεται υποταγή.

Οι Υδροχόοι βρίσκονται σε ένα επαγγελματικό μονοπάτι που κάπου - κάπου γίνεται σκοτεινό. Δεν είναι το σκοτάδι που το κρύβει είναι ότι δεν θέλουν να δουν κάτι άλλο. Απλώς η μελέτη του σκοτεινού περιθωρίου να είναι η αξίωση για τον υπερβατικό εαυτό τους.

Οι Ταύροι προσπαθούν να βρουν το άλλο εαυτό τους. Όταν ψάχνουν στην ύλη γίνονται " διάβολοι " , όταν το ψάχνουν στη πράξη μετατρέπονται σε " θεοί ". Ο " διαβολος " παίζει μαζί τους προσπαθώντας να τους προσεγγίσει γιατί του αρέσει το " δουλικό " παιχνίδι. Με λεία το Χρήμα .

Οι Λέοντες θα πονέσουν οικογενειακά για να πετύχουν επαγγελματικά. Είναι το παρε - δώσε που αρέσκεται ο " βασιλιάς " με το να " σκοτώσει " για να πάρει την εξουσία. Γίνεται ένας " δαιμονικός " βασιλιάς που δεν έχει θρόνο. Κυβερνά παντού.

Η Μεταφυσική μπορεί να προσεγγίσει πολύ καλύτερα τον Σκορπιό σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Ο Ήλιος που θα μεταφερθεί σε αυτό το ζώδιο είναι η εξουσία της ακυβέρνητης πολιτείας του μεταφυσικού κόσμου .
Σκοτάδι και ύλη δημιουργούν αντί - ύλη της παρουσίας. Και τότε αναλαμβάνει δράση το φάντασμα.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου