Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 12/06 - 29/06

Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο των Διδύμων που αγαπά και μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 12/06 έως και 29/06.
Η επικοινωνία αλλάζει κατεύθυνση προς πιο εσωτερικά ζητήματα, θέματα του παρελθόντος, θέματα που ακόμα υπάρχουν μέσα μας και πρέπει να τα εκφράσουμε με οποιοδήποτε τρόπο.
Είναι και η περίοδος που τα θέματα οικογένειας, ρύθμιση των αναγκών της και διαχείριση των απαιτήσεων των μελών της και ζητήματα με ακίνητα θα πρέπει να μελετηθούν, να περάσουν το στάδιο της σκέψης και της πράξης.
Αυτό το διάστημα οι αναμνήσεις θα είναι περισσότερο παρελθοντικές, θα μιλάμε πολύ και θα σκεφτόμαστε παλιές ιστορίες " διηγώντας τες να κλαις " , κυρίως όταν ο Ερμής κάνει άσχημες όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα.
Με τον ανάδρομο Κρόνο δημιουργεί αντίθεση καθώς βρίσκεται αυτός στον Αιγόκερω στις 16/06. Με τον ανάδρομο Πλούτωνα και αυτός στον Αιγόκερω δημιουργεί αντίθεση στις 23/06. Αυτές είναι και πιο δύσκολοι περίοδοι για τον Ερμή.
Υπάρχουν όμως και δύο βοηθητικά τρίγωνα με τον Ανάδρομο Δία στις 19/06 και με τον Ποσειδώνα στις 21/06, όπου μας βοηθούν να επιλύσουμε θέματα του παρελθόντος .

Η διέλευση αφορά τους Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Κριούς, δίνει ευκαιρίες σε Παρθένους και Ταύρους και πολύ βοηθητική για Σκορπιούς και Ιχθύς.
Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους παρελθοντικές καταστάσεις που έχουν σχέση με την οικογένεια, τα πρόσωπα εντός, τα ακίνητα αλλά και μία νευρικότητα, ίσως και με απροόπτα ( ιδιαίτερα τις δύσκολες μέρες ) και συγκρούσεις με τους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το διάστημα δεν θα είναι βοηθητικό για αυτούς που έχουν ξεχάσει το παρελθόν τους.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου