Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΙΑΣ 01/02. ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ?


" Όποιος θέλει να κερδίσει την ζωή του, πρέπει να την χάση "
 Χριστός

Ξέρεις από Αγάπη? Νομίζω ότι τώρα θα ασχοληθείς και με κάτι άλλο. Τι είναι ο Έρως.
Μέχρι τώρα ήξερες ότι ο Έρωτας είναι κάτι το επιφανειακό, κάτι που έρχεται, μένει λίγο και φεύγει . Όμως δεν έτσι ακριβώς. Ο έρωτας είναι η κινητήρα δύναμη για να νικήσεις το θάνατο. Τι σου λέω τώρα!
Εσύ θέλεις το " περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε", την επιβητορική μορφή χωρίς βάθος και πλάτος. Έτσι για λίγη ώρα.

Για την Ψυχιατρική η σεξουαλική πράξη έχει διάρκεια 11 λεπτά! Σου αρέσει ? Ναι γιατί έτσι έχεις μάθει.
Ε λοιπόν με αυτή την όψη σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις κάτι πιο βαθύ, κάτι πιο θεϊκό. Κάτι που δεν σου έχει μιλήσει κανένας. Οι γονείς " στο δεν ξέρω τίποτα ", ο δάσκαλος " μου αλλάζεις θέμα " , ο γυναικολόγος " μην ξεχάσεις να φορέσεις προφυλακτικό ". Όλοι τους σου απάντησαν, τι δεν είναι έρωτας, σε φόβησαν, σε έκαναν να αλλάξεις θέμα.

Έρχεται λοιπόν η υπερβατική Αφροδίτη στους Ιχθύς και ο Δίας από τον Σκορπιό για να σου δείξουν το δρόμο. Ο έρως έχει μία καλλιτεχνία. Είναι ένας πίνακαας, είναι μία ζωγραφιά, ένα ποίημα, ένα τραγούδι για να σε στείλει όχι εκεί που θέλεις, αλλά που πρέπει να πας.
Για να ερωτευτείς ως νίκη στο Θάνατο. Αυτό σου είπαν και οι Αρχαίοι, οι Μύστες, ο Χριστός.

Αυτό το βλέπεις στις μεγαλύτερες ηλικίες που θέλουν να ερωτευτούν όχι γι αυτό που πιστεύουμε επιφανειακά. Για να δώσουν μόνο λύση σε ένα χαμένο γάμο.
Αλλά γιατί υποσυνείδητα, κυρίως με την αναχώρηση τον γονιών τους, πιστεύουν ότι πλησιάζει ο Θάνατος. Θέλουν να αποδείξουν ότι είναι " ακόμα στην σκηνή σαν ροκ συγκρότημα " . Οι επιθυμούντες το καταφέρνουν.

Ζήστε το μεγαλείο της όψης, ερωτευτείτε τον Έρωτα.


Ιχθύς, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ταύροι και Αιγόκεροι μην χάσετε το δρόμο του έρωτα όπως δεν το έχετε ζήσει.Οι ευκαιρίες του Δία δεν περιμένουν, ιδιαίτερα όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο στην 23'η μοίρα.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου