Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 11/12. Η ΑΓΑΠΗ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


Μία άλλη δύσκολη όψη έχουμε πριν τα Χριστούγεννα καθώς ο Κρόνος συναντά την Αφροδίτη.
Είναι μία συνάντηση ψυχρή και φτωχή σε συναισθήματα αλλά και στα οικονομικά.
Η Αφροδίτη θέλει την " ελαφρότητα του είναι " που δεν της παρέχει ο Κρόνος καθώς είναι περιοριστικός, σκληρός και την περνά από τις εξετάσεις του.
Δεν είναι εύκολη η χαρά, καθώς το κλίμα αλλοιώνεται, μέσα από τις ανασφάλειες και τις " τραγικότητες " όσο αφορά την αγάπη.
Ο λόγος δεν είναι καθαρά προσωπικός, καθώς ο Κρόνος θέλει να δούμε ότι όλα είναι ανάγκη, όχι αυτοσκοπός και ότι και η αγάπη ή ο έρωτας είναι και θυσία.
Οι " αιώνιες αγάπες " και το " αγαπώ για να αγαπώ " δεν μπορούν να συνυπάρχουν με τις " Κρόνιες Αγάπες ".
Οι βαθύτερες σκέψεις, οι σκέψεις της ωριμότητας, οι σκέψεις της ηθικής είναι αυτοσκοπός από τις 08/12 έως και τις 14/12 που έχουμε την επιρροή της όψης.
Ανασταλτικός παράγοντας για την ψυχολογική και οικονομική ανάταση, με το ξόδεμα υπερβολικών χρημάτων χωρίς σκέψη, για το " που βρίσκομαι " είναι σημαντική παράμετρος.
Ως αντίβαρο σε όλο αυτό το σκηνικό είναι οι χαμηλοί τόνοι στην συνύπαρξη δύο ατόμων, η σκέψη στο ότι η αγάπη και ο έρωτας είναι αγώνας χωρίς υπερβολές και υπερβολικές απαιτήσεις και στο ότι προηγείται το χαμηλό φως των εορτών και όχι ο ερωτισμός.
Ο ερωτισμός ας περιμένει την μετακίνηση της Αφροδίτης στο επόμενο ζώδιο του Υδροχόου.
Αυτό το διάστημα είναι η γέννηση του Μεγαλύτερου Μύστη. Ο ερωτισμός είναι εκτός των απαιτήσεων του.
Μίλησε για την Αγάπη που έχει σχέση με την Κρόνια.
Είναι η " Δύσκολη Αγάπη ".

Τα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου του τέλους του δεύτερου δεκαημέρου έχουν τα μεγάλα προβλήματα αυτό το καιρό. Όσοι λοιπόν έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη και Αφροδίτη στα παραπάνω ζώδιο η αγάπη ας περιμένει.
Παραμένει ο αυτοσκοπός της ιδέας του αποσυμβολισμού της αγάπης.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου