Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΙΕΡΕΙΑ.

Το Ταρώ του μήνα Ιουνίου είναι αυτό της Ιέρειας.

Μας δείχνει ότι τα κύρια στοιχεία αυτού του μήνα θα είναι σπουδές, πρόοδος και μόρφωση. Αυτό το βλέπουμε με τις εξετάσεις που έχουν τα παιδιά αυτό το μήνα και μας δείχνει ότι τα κορίτσια θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες Επιτυχίας.
Επίσης και με τον Έρωτα, κυρίως που έχει σχέση με τον Γυναικείο Έρωτα, εδώ βέβαια χρειάζεται μία προσοχή καθώς ίσως κρυμμένα μυστικά έρθουν στην επιφάνεια με το " χέρι " μιας γυναίκας που λειτουργεί ως προδότης ή προπομπός.
Σε αυτό το μήνα θα έχουμε και μία άνθιση της μαντείας με την έναρξη οτιδήποτε την " υποστηρίζει " καθώς και την δημιουργία καινούργιων πνευματικών σχολών, συλλόγων και οτιδήποτε προάγει το μυστικισμό, την αστρολογική μελέτη και την εξερεύνηση του Σύμπαντος.
Οι Γυναίκες αυτό το μήνα θα έχουν το πρώτο ρόλο και από αυτές εξαρτώνται οι σχέσεις, γάμοι, έρωτες, κατακτήσεις, βοήθειες και αγάπες.
Όσο αφορά την Χώρα μας η τύχη της εξαρτάται από γυναικείες μορφές σε ύψιστα αξιώματα ( Μέρκελ, Λαγκάρντ ) καθώς και σε υπόγεια μυστικά και αποκαλύψεις από γυναίκα με εξουσία που θα προδώσει συμφωνίες.
Ο Πρωθυπουργός πρέπει να ρίξει το βάρος του σε γυναίκες που κατέχουν αξιώματα για να μπορέσει να περισώσει τα προσχήματα.







ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Ταρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου